Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Designer többféle lehet:
van, aki csak a pshez ért.
Meg van, aki a HTMlhez, CSShez is.
Volt kollegám ez utóbbi volt , és maximálisan tisztelem
a pontatlan doksi és a menet közben történt változások folyamatos programozó-dizájner kommunikációt igényelnek, tesztelésnél várni kell a másikra
van doksi, illetve ha változtatok valamit , igen ha olyan a változás kell a kommunikáció. Alapesetben elég ha én adom az adatot, és ő kreál hozzá templatet, vagy ő kreál templatet, majd én meg belerakom az adatot, HTMLhez meg értek én is valamennyire, csak végszükség esetén van másra szükségem.Arra jó az egész, hogy ne legyen a HTML kód phpval teliszórva, illetve fordítva, a php ne legyen htmlel teliszórva.
A sablon, ha XMl alapú, ha bármi el van romolva , akkor vagy a benne lévő szöveget irja ki, vagy tök üres marad a XML element rész és nem is jelenik meg.Menüszerkesztésnél a júzer nem tudja, hogy mit ír át. Kap egy felületet színes gombokkal, amivel tudja szerkeszteni a menüjét. Az az én dolgom, hogy a változtatásokat file-ban vagy adatbázisban tárolom.
Ha igy csinalod es a menu nincs db-ben, akkor hogy rendelsz hozza egy menuponthoz pl 10 cikket???? pl. ha ajanlani akarsz valamit?
Ja , inkább priv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest