- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Designer többféle lehet:
van, aki csak a pshez ért.
Meg van, aki a HTMlhez, CSShez is.
Volt kollegám ez utóbbi volt , és maximálisan tisztelema pontatlan doksi és a menet közben történt változások folyamatos programozó-dizájner kommunikációt igényelnek, tesztelésnél várni kell a másikra
van doksi, illetve ha változtatok valamit , igen ha olyan a változás kell a kommunikáció. Alapesetben elég ha én adom az adatot, és ő kreál hozzá templatet, vagy ő kreál templatet, majd én meg belerakom az adatot, HTMLhez meg értek én is valamennyire, csak végszükség esetén van másra szükségem.Arra jó az egész, hogy ne legyen a HTML kód phpval teliszórva, illetve fordítva, a php ne legyen htmlel teliszórva.
A sablon, ha XMl alapú, ha bármi el van romolva , akkor vagy a benne lévő szöveget irja ki, vagy tök üres marad a XML element rész és nem is jelenik meg.Menüszerkesztésnél a júzer nem tudja, hogy mit ír át. Kap egy felületet színes gombokkal, amivel tudja szerkeszteni a menüjét. Az az én dolgom, hogy a változtatásokat file-ban vagy adatbázisban tárolom.
Ha igy csinalod es a menu nincs db-ben, akkor hogy rendelsz hozza egy menuponthoz pl 10 cikket???? pl. ha ajanlani akarsz valamit?
Ja , inkább priv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest