- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #3659 üzenetére
Az ötlet nem rossz, de vannak különböző tartalmak, amik ip alapján változnak, pl a menü sem lehet mindig ugyanaz, mert adminoknak különböző dolog kell, és az oldalt böngészőbe írva is el kell érni, így ott nem lehet menü. Nyilván meg lehet oldani ezzel is, lehet hogy majd egyszer, ha lesz egy komolyabb fejlesztés és ráállok, akkor megcsinálom. Viszont ahova ez készül, csak ie-vel böngésznek, úgyhogy a frémes megoldás nem lehet annyira rémes.
Mellesleg a rém rendes család oldalát is csináltam, szövegszerkesztővel (tehát beírtam hogy <a href... stb, nem bíztam a wordben, mert túl nagy fájlt csinált, más meg nem volt jó, inkább forráskódban szerkesztettem.), mégis szóltak néhányan, hogy máshogy néz ki ie-ben, meg máshogy firefox-szal. A lényeg, hogy ez működik, persze a fejlődést nehéz kikerülni.
"Jó pap holtig vakul."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest