Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Köszi a választ mindenkinek !
A legfontosabb formnál (webáruházban ez küldi el a rendelést) megoldottam a dolgot,
úgy hogy a rendelés sikeres elküldése után kiürítem a kosarat, a post-os adatok feldolgozása előtt viszont most már azt is megnézem, hogy nem-e üres a kosár és ha üres, akkor hiába jött post data...
A többi formnál még megoldásra vár a dolog, lehet, hogy megpróbálok beállítani egy session változót a sikeres első post után...
más: kellene egy olyan sql, ami minden rendelés után kitörli a régi kosarakat (ami 1 napnál régebbi)...szóval van az adatbázisban egy datatime mező és ez alapján kellene egy olyan delete, ami csak azokat törli amiket kell...tudom ez elvileg másik topic, de van összefüggés
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i7-1260U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- OMEN 17-db0281ng 17.3" FHD IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest