Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Már csak pár apróbb simítás kell (köztük az RClone is, ami azért nem lesz olyan hamar meg), aztán költözök szolgáltatóhoz. Ott lesz cron is majd.
Köszönöm a megerősítést, hogy a backup rész így akkor rendben lesz.
Az alatt mit értettek, hogy sok a 8 MB? 54 MB-ról tömörítette a ZipArchive (ezt találtam, ami egyből működött). Biztos van kapcsolója is, hogy hatékonyabb legyen a tömörítés, de éjfél környékén fejeztem be, első változat, nem tudom, mi lenne a "jó fájlméret".
Vagy más miatt mondjátok?Azt tervezem, hogy napi pár alkalommal futtatom ezt a backup szkriptet, ami backupol, tömörít, aztán feltölt (felhőbe). És mivel így tömörítéssel csak ilyen minimális méretekkel kell számolnom, nyugodtan megcsinálhatom úgy, hogy meghagyok akár 1 hétnyi backupot is, és mindig csak a legrégebbit törlöm (a megfelelő ellenőrzések után).
Ha mondjuk 2 óránként fut (csak példa), akkor az napi 12 backup, heti 84 fájlt kell tárolnom - persze egyre nagyobbakat, de bőven van helyem.
Vagy mi az ajánlásotok ezzel kapcsolatban?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest