Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoshaJosh
csendes tag
Üdv!
Nagyon nagyon amatőr programozó vagyok, de van egy lelkes csapatunk, szeretnénk egy igazi magyar közösségi oldalt létrehozni.
Ehhez az Oxwallt ajánlották. Le is töltöttem, de az egész php oldalakból áll. Szóval egy régi szokásom szerint amikor még a saját weboldalamat írtam, XAMPP-vel teszteltem, de ugye akkor még XP-m volt. Most win7 prof. 64 bites van. Szóval hiába indítom el az xampp-t meg az easy php szervert, semmiképpen nem tudom működésre bírni a php oldalakat. A régi lementett php oldalakat, amiket nagyon régen a saját honlapomhoz írtam, azokat sem.
Ezért egy itteni leírás alapján inkább az IIS-t raktam fel, jó is működik, de továbbra sem tudom, hogy működtethetném az Oxwall közösségi oldal szerkesztőt. Tudom, hogy valamiképp hozzá lehetne rakni mint programot az IIS-hez, de sajnos nem jutok előbbre. Sajnos szinte teljesen elfelejtettem azt a keveset is, amit akkor még tudtam a programozásból, de szeretném újra tanulni.
Egyébként ha van olyan programozó, akinek van elég ideje és affinitása egy ilyen projektben részt venni, szívesen látnánk!
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- SSD kibeszélő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Fujifilm X
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest