- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
van egy php-s oldalam, ahol lehet regisztrálni.
és ha a felhasználó szeretné törölheti a regisztrációját (töröltre állítódik valójában)
a művelet végén lefut neki egy session destroy, és így kilépteti.van az oldalhoz egy admin felület ahol lehet törölni/tiltani felhasználót, ekkor szintén ugyanaz a művelet fut le, viszont kijelentkeztetni nem tudom session destroy-al, mivel az az én kliens-emen futna le és engem dobna ki.
hogy lehet megcsinálni hogy ilyenkor az ő kliens böngészője kidobja. (mivel tényleges törlésre nem kerül, tud még mókolni a rendszerben, miközben látszik hogy "törölve van")arra gondoltam hogy a weboldal minden lapján meghívok egy ellenőrző függvényt, ami visszaadja, hogy törölt-e a user, és ha igen, kidobja. viszont ez nem tűnik túl "elegáns/gazdaságos" megoldásnak, mivel ez egy ritka eset, ezért futtatni állandó egy ilyen scriptet.
tudtok erre jobb módot?
pl. a PH hogy csinálja hogy ha egy helyről kilépek, minden kliensen kiléptet?
(oké, itt tudom hogy sütit használnak és azt lejártra állítják, én meg jelenleg csak sima sessiont, ami böngésző bezárással léptet ki automatikusan)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Xbox Series S - 512gb, kontroller, doboz + GARANCIA
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest