Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
van egy php-s oldalam, ahol lehet regisztrálni.
és ha a felhasználó szeretné törölheti a regisztrációját (töröltre állítódik valójában)
a művelet végén lefut neki egy session destroy, és így kilépteti.van az oldalhoz egy admin felület ahol lehet törölni/tiltani felhasználót, ekkor szintén ugyanaz a művelet fut le, viszont kijelentkeztetni nem tudom session destroy-al, mivel az az én kliens-emen futna le és engem dobna ki.
hogy lehet megcsinálni hogy ilyenkor az ő kliens böngészője kidobja. (mivel tényleges törlésre nem kerül, tud még mókolni a rendszerben, miközben látszik hogy "törölve van")arra gondoltam hogy a weboldal minden lapján meghívok egy ellenőrző függvényt, ami visszaadja, hogy törölt-e a user, és ha igen, kidobja. viszont ez nem tűnik túl "elegáns/gazdaságos" megoldásnak, mivel ez egy ritka eset, ezért futtatni állandó egy ilyen scriptet.
tudtok erre jobb módot?
pl. a PH hogy csinálja hogy ha egy helyről kilépek, minden kliensen kiléptet?
(oké, itt tudom hogy sütit használnak és azt lejártra állítják, én meg jelenleg csak sima sessiont, ami böngésző bezárással léptet ki automatikusan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest