- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Köszönöm a sok választ.
Próbáltam meggyőzni, hogy használjuk adatbázist, de hallani sem akar felőle, mert ott keletkezhet biztonsági rés...Hiába hoztam fel, hogy prepared statementeket alkalmazok a beviteli mezőknél, akkor sem akart róla hallani... egyre inkább azon vagyok, hogy ezt el kellene felejteni...
Tegnap volt még 1 nagyon jó megszólalása... egy másik projectben kérték, hogy valamilyen adat jelenjen meg grafikusan is, ehhez Angular-Charts-ot használtam, mert egész szép grafikonokat lehet vele megjeleníteni + a használata sem bonyolult. Erre megkérdezi tegnap, hogy lehet-e ezt úgy bővíteni, hogy ha szeretné, akkor egy állatnak a részei jelenjenek meg. Pl.: Egy ló 2D nézetben és ha rávisszük a testrészeire az egeret, akkor azt tooltip-ben kiírja. Na ekkor majdnem mondtam, hogy köszönöm, ne keressen tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest