Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
DNReNTi #17123 üzenetére
Fake SMTP-nek én a PaperCut-ot használom, korábban már linkeltem a topikban, amilyen egyszerű annyira király.
Köszi mentettem a linket.
Először is: amíg az index.html, az HTML és nem PHP - tehát index.php - addig teljesen okafogyott bármit belehúzni. Magyarul, most, hogy webszervert használsz és PHP-t tanulsz, itt az ideje elfelejteni a html kiterjesztést.
Tehát lementettem az eddig szerkesztett index.html fájlomat index.php-ra, és az összes mappájával együtt bemásoltam a xampp/htdocs könyvtárjába. XAMPP fut (Apache, MYSQL), viszont tesztelésképpen beírtam a header részbe példaként:
<?php
print "Hello world!"; ?>Viszont inspektorral ezt látom:
Valami itt nekem nem kóser, és egyáltalán nem írja ki a header részbe a szöveget sem.
Kérdésem, a XAMPP nem jó, vagy én bénáztam el valamit?
Legelsőnek ugye a PHPMailer-t akartam meghívni, mondjuk a <!DOCTYPE html> tag elé, viszont annak kódját egy az egybe kivetítette a honlapra, mintha egyszerű szöveg lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest