Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Felmerült bennem egy elméleti kérdés. Laravelben fejlesztek és van egy táblázatom, ahová a felhasználó mellé ki szeretném írni az általa feltöltött, jelen esetben, kutyák számát.
Jelenleg ez így néz ki:@foreach($users as $user)
<tr>
<td>{{ $user -> id }}</td>
<td>{{{ $user -> username }}} <span class="badge">{{ $dogs=DB::table('dogs')->where('user_id', '=', $user->id)->count() }}</span></td>
<td>{{{ $user -> email }}}</td>
<td>{{ $user -> created_at }}</td>
<td>{{ $user -> active }}</td>
.
.
.Viszont ez a megoldás nem ellentétes az MVC lapjaival? Ugye a viewban nem kéne hogy semmilyen logika legyen, de egyszerűen tippem sincs, hogy másképp hogyan lehetne kiíratni ezt az adatot.
Legnagyobb ötletem egy függvény írása volt a Modellben, aminek tovább adom változóként a user id-t és a kimeneti értéke a keresett szám, de nem sikerült implementálnom ezt az elképzelésemet.
szer.: tudom, hogy egy DB querynek inkább a modellben van a helye, de nem tudom, hogy egy ilyen foreach loopban hogyan tudnám az adott felhasználóhoz kötni a megfelelő értéket és ezt tovább adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest