- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #15293 üzenetére
Csak én vagyok olyan ufó, hogy ha egy technológiával kell dolgoznom, amihez nem értek, akkor előtte elolvasok róla egy könyvet, hogy tudjam, miről van szó, én nem csimpánzként másolgatok össze vissza ismeretlen kódokat reménykedve abban, hogy véletlenül működni fog?
Ennek a topiknak a fele kb. ilyen triviális fasság, amit egy php könyv első 250 oldalának elolvasása után senki se tenne fel. Például biztos minden php könyvben van egy fejezet a filefeltöltésről. Mondjuk 40 oldal. Nem egy nagy kalad, egy délután alatt elolvasható, kitanulható alapszinten. Ehelyett szerintem még mindig azzal a foshalmazzal megy a küzdelem, amit ideposztolt. Nem fér a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link TL-SG108 8 portos switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest