- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #15293 üzenetére
Csak én vagyok olyan ufó, hogy ha egy technológiával kell dolgoznom, amihez nem értek, akkor előtte elolvasok róla egy könyvet, hogy tudjam, miről van szó, én nem csimpánzként másolgatok össze vissza ismeretlen kódokat reménykedve abban, hogy véletlenül működni fog?
Ennek a topiknak a fele kb. ilyen triviális fasság, amit egy php könyv első 250 oldalának elolvasása után senki se tenne fel. Például biztos minden php könyvben van egy fejezet a filefeltöltésről. Mondjuk 40 oldal. Nem egy nagy kalad, egy délután alatt elolvasható, kitanulható alapszinten. Ehelyett szerintem még mindig azzal a foshalmazzal megy a küzdelem, amit ideposztolt. Nem fér a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest