- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #15293 üzenetére
Csak én vagyok olyan ufó, hogy ha egy technológiával kell dolgoznom, amihez nem értek, akkor előtte elolvasok róla egy könyvet, hogy tudjam, miről van szó, én nem csimpánzként másolgatok össze vissza ismeretlen kódokat reménykedve abban, hogy véletlenül működni fog?
Ennek a topiknak a fele kb. ilyen triviális fasság, amit egy php könyv első 250 oldalának elolvasása után senki se tenne fel. Például biztos minden php könyvben van egy fejezet a filefeltöltésről. Mondjuk 40 oldal. Nem egy nagy kalad, egy délután alatt elolvasható, kitanulható alapszinten. Ehelyett szerintem még mindig azzal a foshalmazzal megy a küzdelem, amit ideposztolt. Nem fér a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest