- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos85
tag
Csak Twitchen néztem pár órát meg Reviewkat.
Nekem az utóbbi években amúgy inkább a kisebb stúdiók játékai akik mertek újításokkal próbálkozni, és nem a jól bevált futó szalagon érkező, - majd a külcsín és a spec. effektek/hangok elviszik a 0 tartalmat a hátukon-, játékok jöttek be.
Szeretem ha nem kézen fogva vezet egy játék. Azzal sincs bajom, ha többször újra kell kezdenem, mert nagyon félrementek a dolgok. Azért lehetne kicsit bőbeszédűbb pl.: a különböző CC/AOE hatások vagy hogy mit is jelent az Alerted és a Spotted között a különbség.
Mindenesetre az alapok Ígéretesek és dicséretes hogy gyorsan jönnek hozzá a patchek.Bár nem vagyok EPIC ellenes!Ha marad az irány mire lejár az 1 év exkluzivitás egy remek játékot fogunk kapni, ugye addigra ígértek még 3 DLC-t is.
Viszont jelenlegi formában nekem ez inkább egy Beta játéknak tűnik. Ezért így is kezelem, szemmel tartom és ha az ígéreteket beváltják akkor biztosan lefogok rá csapni.Nálam a Firaxis féle X-COM is a közösség által készített Long War moddal lett teljes. Amiből a 2. részbe sokat be is épített a kiadó, de vhogy nem let az igazi és ezt is ismét az LW2-vel sikerült számomra teljessé tenni.
Itt ahogy látom hallgatnak és kommunikálnak a közösséggel, ezért is vagyok bizakodó, aztán majd elválik mi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest