- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.St.
tag
Most kezdem 3. -szor újra. Mivel a fejlesztések nem egyértelműek, mindig elmaradok valamivel és a szedett-vedett kis csapatommal kell küzdeni. Ami néha nem megy az elsöprő túlerővel szemben. A legkönnyebb fokozaton is anyázok időnként, mert szerintem túl nehéz a játék. Nem tudom nálatok milyen de volt egy küldetés, ahol egy bázis védéshez kellett támogatást adni. A helyi erők is voltak vagy 15-en az ellenből is sok volt. Én letudtam a cselekvésem kb 20-30mp alatt, aztán vártam a gépre vagy 4-5 percet mire mindennel végzett. és ez csak egy kör volt. Már majdnem kiléptem és hagytam a f@szba az egészet.
A játék amúgy tetszene, de nincs kiegyensúlyózva szerintem. Vagy nagyon könnyű, vagy nagyon nehéz. Kap még egy esélyt, de ha most se megy ...A Xenonauts tetszett, végigvittem. A 2 viszont csalódás volt, igaz az első egy két pálya után abbahagytam. Többet vártam a 2-től.
Az Xcom2 -t imádtam, már 3x is kivittem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest