- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
Thomas1 #14991 üzenetére
hát én egy ideje már körkésessel borotválkozok, a philips előtt kínai borotváim voltak, azok edzették a képem, de érezhetően kíméletesebb azoknál a philips. jó eséllyel nem okoz sok irritációt nálad sem induláskor. utána meg hozzászokik a bőr.
pre-shavet az esetek 80%-ban szoktam használni, az alap barbont. néha a rohanásban kihagyom... -
erdey_a
addikt
válasz
Lajmund #14904 üzenetére
nem is lebeszélésként írtam
nekem az a tapasztalatom, hogy kéziről elektromosra váltást mindig megsínyli a bőr, ahogy a visszaváltást is.
eónokkal ezelőtt rezgőssel kezdtem, aztán évekig mach3, majd kínai körkésesek, most philips. a váltások sosem voltak "zökkenőmentesek"
de biztosan bőrfüggő is a dolog. -
erdey_a
addikt
válasz
Hauptmann #14831 üzenetére
én sosem használtam azelőtt preshavet, itt a topik ajánlására vettem most az új philips "alá" barbont.
ahogy írtam korábban, már maga a borotva is jobb mint eddig bármelyik, de preshave-vel, meg egyenesen álom. pillanatok alatt végzek és tökéletes az eredmény.
jó, hogy rábukkantam erre a topikra -
erdey_a
addikt
válasz
erdey_a #14725 üzenetére
No, 1 hónap nyüglődés után végül egy Philips S5583/10 borotvát vettem, generteles kuponnal 28.800 volt az ára, ami barátinak mondható.
Szóval én meg voltam elégedve korábban a Kemei meg a Xiaomi borotváimmal is, mert hát levágták a szőrt, sokkal több elvárásom meg ugye nem volt.
Na de ez a Philips, hát ez nagyon más kávéház. Sokkal jobban siklik az arcomon, sokkal jobban, "mélyebben" vágja a szőrt. Minden forintot megért, pláne, ha ezt a teljesítményt nem csak az első hetekben nyújtja. De 3 év garanciával megtámogatva remélhetőleg sokáig barátok leszünk -
erdey_a
addikt
válasz
fradi81 #14724 üzenetére
azelőtt volt kemei borotvám is, 4-5 évet az is tudott... de most nem akarok Kínából rendelni, mert addigra szó szerint kinő a szakállam
lidlben lesz silvercrest 10ezerért csütörtöktől, de eléggé vegyesek a vélemények amiket találtam róla.
egy 5000 szériás philipshez meg 28ezerért hozzájutnék. kérdés, bírja-e tovább, vagy nyújt-e többet. (jobban vág-e?) sosem volt philipsem... -
erdey_a
addikt
Sziasztok! A körkéses elektromos borotvám (xiaomi) éppen beadja a kulcsot akkumulátorilag (5+ éves) és kellene valami helyette.
Mi most a tuti vétel? Philips? Esetleg valami Aldi / Lidl sajátmárkással kapcsolatban van tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest