Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
Integra #1204 üzenetére
A vizet nehezebb lefujkalni és ha sokat fujkalok megszedulok
ezert "suhintottam" najo az az ert nem teli karbol felkorivben kell kepzelni csak mint mikor lerazod mondjuk a megmosott gyumolcsrol a vizet. inkabb szerzek suritettlevegos sprayt
Niveam -alkohol menetes- van otthon ugy kiragyasodok tole mint az allat. nekem a gilett aftershawe jott be.
-
rekid
addikt
válasz
nagygabor519 #1189 üzenetére
Csak feltetelezes. Azota borotvalkoztam vele hát vágni vág csak nah, a tudat, meg persze ilyenkor mar beképzel az ember mindent..
Egyébként igy magáról a borotválkozásról annyit hogy az államig tok jó meg könnyen szedi a cuccost de mivel nem vagyok "triplatokás" így ádámcsutkánál meg azon a környéken van kínlódás hogy rendesen letudjam borotválni. Erre van valami trükk? -
rekid
addikt
Na hello!
Megírnám második tapasztalatom a philips 7300rol...
Vasárnap lévén elöjtt megint a borotválkozás ideje. Boldogan mentem a fürdőbe hogy 2x is kezbevegyem. Megborotválkoztam minden ok. Ekkor jott a gáz... A sztorihoz hozza tartozik hogy általában minden 10e ft feletti műszaki cikknek elolvasom a használati útmutatóját tudjatok elővigyázatosság mégsem 500ft-os dologról van szó... Na ennek is elolvastam tövéről hegyire.... Már akkor gyanús volt az a rész amikor azt ecseteli hogy ha kivan nyitva a borotva (tudjatok gomb benyom fej felpattan tisztításkor) és leesne a fej rész azzal semmi gond biztos körkés tisztításkor nem jól pattintottam a helyere pattintsam vissza.. gondoltam ok..
Na most reggel borotválkozás után Én mint jól nevelt juzer fej felpattint melegvizes csap alá tart -mert a kézikönyv erre is felhívja a figyelmet. majd ahogy ismételten írja a kézikönyv rendesen !kirázom! belőle a vizet. Na itt a bibi. Én ezt ugy csináltam eddig hogy kád felett "suhintas" hogy a fizika kivigye belőle a vizet. No nem úgy mintha lovat ba...nék hanem csak határozottan. Na ennél a pontnál ugy lerepült a nyitott fej hogy csak pislogtam... (meg sohasem szedtem szét..).. Ezután meg csak néztünk kedvesemmel mint hal a szatyorban...
Összevadásztuk az alkatrészeket es összeraktam. Működik semmi gond. De egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy a pengek nem csorbultak ne adj isten meg hajoltak is...
Kérdem én ilyenkor mi van ha csorbult a penge?? Ugy használtam ahogy a használati útmutató leírja ennek ellenére ez történt... Ilyenkor ha gaz van van gari? (Gondolom nincs...) Hogyan is bizonyítanám hogy magatol hullott darabokra...és nem en buheráltam...
Persze külsérelmi nyom semmi nincs rajta semmilyen műanyag pöcök nem tört el.Hát nagyon nagyon csalódtam.. az biztos..
Történt mar veletek hasonló? -
rekid
addikt
No, hát megvolt reggel életem első elketromos borotvalkozasa
Kb olyan eredmenyt ertem el vele mint egy kopó mach 3 -al. ha azzal a max 5 akkor ez olyan 4-4,5. Ez egyebkent gondolom annak is betudható hogy nincs rutinom még benne. Az egesz muvelet nem tartott tovabb 5 percnel
Államtól lefele szépen kipirosodtam
és ég is mint az állat, igaz arcszeszt nem hasznaltam semmit azon egyszeru oknal fogva hogy elfogyott és még nem voltam boltban.
De irja a kézikönyv is hogy idő kell míg megszokja a bőröm és az első pár borotvalkozasnal ez normalis..
Összegezve elegedett vagyok egyelőre. -
rekid
addikt
tegnap megjött a borotva philips hq7300 korrekt es gyors volt az e-bolt. holnap kiprobálom.
-
rekid
addikt
Hello!
Vegig olvastam jópar hszt.annyi a pro kontra hogy total ott vagyok mint mikor meg egyet sem olvastam el
Szoval kellene egy pici segítség. Kedvesem unszol h milenne ha kiprobalnam a borotválkozás ezen műfaját.
Kérdés szokásos, milyet vegyek:
- Bőröm átlag érzékenységű
- mázlis vagyok mert 23evesen is hetente 1 szer borotvalkozok (mach3) akkor kb 1 centis nem erős arcszorzetem van.
- borosta kb 2-3 nap körül
- ár kb 15e-ig.
- nemnagyon hordoznam tehat madzagos is tokeletes.
- érdemes egyáltalán?Ezekben hogy működik a fejcsere vagy mik azok az alkatrészek amelyeket cserelni kell és milyen idokozonkent.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest