Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz
nintendo #10796 üzenetére
Csak halkan és óvatosan jegyzem meg, annak kapcsán, hogy egy világmárkát fitymálsz le, én kb. 8 éve használok egy Philishave HQ8870 borotvát, kétnaponta használom, a mai napig kifogástalanul teszi a dolgát, még az akkuja is 10-15 borotválkozást bír, a kései is jól vágnak. Egyedül a töltóvezetéke öregedett el, tört meg, szigszalagozgatni kellett több helyen
Azért, mert te kettővel is megjártad, max annyit mondhatsz, neked nem jött be, de gondolom abban egyetértünk, hogy borotvamárkákban a Braun, Remington mellett a Philips is világszerte elismert márka és minőség.
Csak hát kinek a papné, kinek a lánya.
Lehet, autómárkákat is lefikázni, mert valakinek nem jön be, de a minősítést a használók vásárlási határhajlandósága szabja meg, nem x vagy y egyéni tapasztalatai.És én is azt a nézetet vallom, hogy borotvát sem "befektetésnek" vesznek az emberek, ahogy pl. telefont sem, és csak azért, mert még működik, az emberek többsége utóbbit is lecseréli átlagban 2-3 évente, egyszerűen mert a technológiai és képességbeli fejlesztések miatt elavulnak.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
atua
aktív tag
válasz
nintendo #10796 üzenetére
De, az pont azt jelenti, hogy egy éve használom. Nem is befektetésnek vettem, hanem szakállat vágni. Én meg eggyel sem jártam még meg. 1:1
Biztos bennem van a hiba, de én egy ilyen készüléket sem szeretnék 10-15 évig használni. Túl rövid az élet, hogy 2-3-4 évente ne cseréljem az aktuálisat.
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem vagyunk egyformák, ami neked nem felel meg, az másnak lehet tökéletes. Szal óvatosabban kellene fogalmazni, mert mint általában, itt sem csak fekete és fehér létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest