Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
Igen csak az a gáz, hogy nekem itt a szép új tv meg a digitális upc csomag a csodás stb-vel és összeköthetem őket egy scart kábellel, ami már ki is irtotta az összes digitálisságot a dologból. Ezt nem értem miért nem lehet ezekre a boxokra is rakni egy nyamvadt hdmi csatlakozót.
-
EasyR
aktív tag
Elvileg az 5-ös készülékeke le tudják játszani, de csodát nem biztos, hogy érdemes várni ( a képminőségre gondolok, sok múlik a tömörítésen/konvertáláson).
Szerintem a MM-ban ki tudod próbálni, még ha nem is ott akarod megvenni. (Add elő, hogy megveszed, ha tetszik a készüléknek ez a tudása....)

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi