- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Nem tudom, lehet az én ingerküszöböm a magas, de lassúnak azt nevezném, amikor másodperceket kell várni, hogy történjen valami, menüben ilyet nem tapasztaltam. Továbbra is tartom, a smart része nekem megfelelő sebességű, a telefon képernyő tükrözése szintén. Netezni nem ezen netezek, ha gyorsan kell valami, én a telefont részesítem előnyben. Bluray lejátszómon szintén van smart az is philips, na az lassú. Ehhez képest nagyon is. Viszont mindenki aki kipróbálja, elfogja dönteni neki ez lassú vagy nem, csak általánosságba ne kezdjünk el írni, inkább kössük típushoz. Aki idejön, azt fogja látni, többen ezt írták hogy ezek a tv-k ezen a téren gyengék, és kész tényként kezeli, anélkül hogy látta volna működés közben. Erre gondoltam, mikor elöször kérdeztem tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest