Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz ajani #6303 üzenetére

Na hasonlóak voltak nekem is az elvárásaim.
    Csak mozira használom (nagyon ritkán háttérzajnak a TV adás - illetve évi 1-2 alkalommal talán valami jó minőségű, HD sport csatornán 1-1 NFL meccs).
    Nem volt szempont a smart funkció, de még a 3D sem (bár párom kikötötte, ha már új TV, akkor legyen benne 3D is - ha egy mód van rá), csak a képátló és a képminőség - adott kereten belül. Így aztán a sima 50es Philipseket ki kellett lőjem (3D megkötés miatt), a 47" viszont még éppen belefért volna. 230-at nem adtam volna TV-ért, de nagyon tetszett ez a Sharp. Végül elindultunk az edigitalba, hogy megvesszük a fenti Philipset, de előtte benéztünk a MediaMarktba is, ahol pont night shopping volt (-10% mindenre és -20% a Samsung TVkre) - mázlimra, náluk alapból 200k volt ez a Sharp, amiből lejött így 20k. Ezért lett ez. Megvan a 3D, megvan az 50", mindenki boldog :)
    (Smart funkcióit tegnap próbálgattam kíváncsiságból, de lassú és nehézkes. Egyedül a Youtube alkalmazás volt eddig, ami tetszett, aminek látom némi hasznát - amúgy HTPC van rákötve, így nincs sok jelentősége)

Viszont van pár olyan extra feature, ami később még talán izgalmas is lehet.
    De örülök, hogy akkor az a 4398 se lett volna rossz választás. Kicsit féltem, hogy viszonylag alsóbb kategóriásként (alacsonyabb árkategóriában) erősebb felhősödés várna, de amúgy nagyon szimpatikus volt az a TV. Ellenben ez a Sharp se teljesen homogén ('köszönhetően' az EdgeLED-nek), de a háttérfényt kicsit visszavéve már majdnem tökéletes.
    Amúgy nem lassú az a 4398? Egy 5406H-t cseréltünk most - az megy a hálóba - viszont az rém lassú volt. Néha tényleg idegesítően lassan reagált, váltott csatornát stb. Különben szuper darab az is.

Új hozzászólás Aktív témák