- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popalcsek
tag
válasz
L SYSTEM #20905 üzenetére
Nem tudom mennyiért veszed, de Én elég sokat vacakoltam rajta, hogy ár-érték arányban mivel járok a legjobban... és ilyen áron azt mondom jó választás. Az LG8200 volt még versenyben, de passzoltam az EDGE megvilágítás miatt, és mert sok feature hiányzik belőle, ami pofátlanság ennyi pénzért. A samsung Qledjei is frankók, de a Q60asok vannak hasonló árban, és azok nem győztek meg.. a q80 igen.. de az egy 100kval húzósabb, szóval nem játszik.. Az android fasza, csak valami érthetetlen okból erősen korlátozva vannak a telepíthető dolgok.. mondanám, hogy azokat hagyták meg amik "kompatibilisek" a TVvel, de elég sok totál értelmetlen és TVn konkrétan működésképtelen alkalmazás letölthető, ellenben rengeteg olyan ami használható lenne, meg sem jelenik.. érthetetlen. Szóval a tökéletestől messze van a TV, de bármelyikbe bele lehet kötni ebben az árkategóriában (is). Na és persze van ambilight, ami máshol nincs. Én a korábbi TVimre is építettem, mert nagy híve vagyok, szóval Nekem egyébként is nagyot kellett volna villantani más márkáknak, hogy ne philipset vegyek, de összességében, ettől függetlenül is egy minőségi, szerethető készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN90FAT) 165CM NEO QLED SMART 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest