- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
basaja #15769 üzenetére
Az én 7181-emben van elvileg olyan funkció, hogy a távirányító appjával tudod nézni a tévé által fogott adást, de őszintén szólva sose próbáltam.
De igazából már gyakorlatilag minden szolgáltatónak van saját appja amivel tudod nézni az előfizetésedbe tartozó csatornákat, szóval nem is nagyon van rá szükség.Az orosz cuccról még sose hallottam, de nem is tudom feltelepíteni az appját a Store-ből, az apk közelébe meg nem mennék ha nem muszáj, szóval passz
-
Janos46
tag
válasz
basaja #15769 üzenetére
Egy orosz ismerősöm az internetéhez rendelt IPTV előfizetést is. Azt tudom nézni (kb. 100 csati) a telefonomon (és számítógépen is). Ki is rakhatom a TV-re, de jobb lenne a telefont kihagyni, azonban hiányzik a flash a TV-n, amit nem tudok felrakni. Egyébként sok olyan film van (Pl. scifi is) amit itthon nem látni. Az oldal címe: smotreshka.tv, de jelszó kell hozzá. Dióhéjban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- RAM topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Mercedes topic
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest