Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Köszi, megnézem a Kodi-t, mert nem boldogulok. Az általad említett Solid explorer-t szeretném kipróbálni, azonban a TV alkalmazásai között kiválasztva a google play-t, majd rákeresve a solid explorer kifejezésre ezeket találja:
1. Es File Explorer
2. Crossy Road
2. Network Browser
3.X Plore File Manager
4. Goo Saga
5.Mx Player ProHa böngészőből lépek rá a play áruházra, megtalálja a Solid Explorer-t, (csakúgy, mint számítógépről is látom) azonban nem engedi telepíteni, mert "nincs támogatott eszköz"..
Eddig is pontosan ilyenek miatt gyűlöltem az androidot. legszívesebben beleverném a fejlesztő fejét..
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
hedgehog
üzenetére
A Tv-n próbáltam a google play-ből telepíteni a TV-re egy file kezelő szoftvert. Pl ezt is: ES File Explorer
A külső vinyót a TV-n használom, de kényelmesebb lenne, ha számítógépről másolnék egyből rá, mintsem kihúzni, bedugni, ha nem jó a felirat, akkor újra átdug... Nyilván ezek a kezdeti nehézségek..A TVmobilit csak annyira használom, hogy az egyik meghajtón megosztottam egy mappát, így bármi filmet amit oda bemásolok, azt egyből látom a TV-n is, a hálózat/tvmobili... helyen. Persze csak akkor, ha megy a számítógép.
Próbáltam windows-os megosztást is, de nem sikerült csak a C meghajtón a képek, videók stb mappát megosztani, ezt viszont nem szeretném használni, SSD meghajtó, feleslegesen nem terhelném.Felhasználónevet nem használok, így jelszó sincs beállítva, windows 10 alatt egyből az asztalra tölt be a gép.
VLC-t próbáltam, valami bajom volt vele, de most hirtelen nem ugrik be, hogy mi.Ami még eszembe jutott, hogy pl az MX playerrel, illetve a gyári lejátszóval sem találtam olyan lehetőséget, hogy a nyelvet át tudjam állítani. PL Letöltött film, angol/magyar nyelven, alapból angolul indul el, számítógépen VLC playeren két kattintás. A TV-n nem találok ilyen lehetőséget.. (ez lehet az én hibám)
Off: A hangfalra gyorsan ránézek, eddig fejhallgatókimenetről minden esetben működött, (használnám addig, amíg jobb nincs) a távirányítója egyébként megvan, bár nem használom, ha jól emlékszem, lejár a hátlapja, és a 2 db elem mindig elgurult..

-
hedgehog
senior tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Erre a régi hozzászólásomra én válaszolok

Nem, nem éri meg egy toslink-rca konvertert beszereznie senkinek, ha csak azért kellene, hogy egy külső nem toslink-képes hangrendszert rákössön a tévére, és a tévén akarja állítani a hangerőt... mert nem lehet semennyire sem állítani a hangot a tévé távirányítójával (persze logikus is lehetett volna, de a remény hal meg utoljára).
Azaz semmilyen módszert nem találtam eddig arra, hogy normálisan működjön ez a külső hangrendszer téma.
Az hab a tortán, hogy tegnap több órát küzdöttem azért, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy működik-e rendesen a konverter... rá kellett jönnöm, hogy se a youtube, se a kodi, se a plex nem tud 5.1-et kiadni magából (a plex transzkódol, a youtube simán csak sztereó, a kodiból meg csak zúgás jött a passthrough beállításnál).
De a legvégén kétségbeesésemben kipróbáltam a gyári beépített videólejátszót, na azon viszont szépen külön szóltak a hangszórók, szóval a tévé meg az android tudná a dolgot, csak az appok hülyék

Még egy reményem van, a 17-es Kodiban talán megjavították a passthrough-t, de azt csak este tudom kipróbálni.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Én is egy laptop-ból kivett, usb házba tett vinyóval próbálkoztam, de arra is azt írta ki formázás után/közben, hogy nem megfelelő, sőt, utána le is fagyasztotta a TV-t, csak konnektorból való kihúzással tudtam észhez téríteni.
Egy 8 GB-os pendrive-nak már csak az írási sebességére hivatkozott, az azért nem volt jó, ezért gondoltam, inkább megkérdezem, hátha valakinek van pontos adata.
És egyébként mennyire kell komolyan venni, ha azt írja, hogy legalább 250 GB-os vinyó kell neki a felvételhez?
Ezt figyeli is, és ha kisebbet teszek bele, arra is reklamálna? Mert a leírásban olyat is olvastam, hogy legalább 32 GB üres hely kell neki a felvételhez. Na most akkor melyik a mérvadó?
A set-top-box-os rendszerrel nem kellett ennyit vacakolni, ezt a mediacard-os "csak TV van" dolgot még tanulnom kell
-
lugomon
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
2 éves, Philips 47 PFS 7109-em: IPS paneles, és semmi gond a sötétebb részek megjelenítésével.( HD, FullHD) ( sötétben való filmezésnél, persze a fekete az közép szürke..)
A gond itt nem az IPS, VA kijelző lesz...hanem az UHD képes panelekhez nem jól kifejlesztett képmegjelenítő áramkörök.
-
lugomon
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
A hang kritikán aluli...( se magas, se mély. bárhogy is állítgatod.)
Egy évek óta nézett , esti napi sorozat kapcsán jött ki az, hogy szürkületi, gyenge fényviszonyoknál a kép elveszti természetességét...mintha vmi ködfátyol jelenne meg..
A bőrszín sárga tónusa nem küszöbölhető ki..pedig aztán rengeteget kísérleteztem vele.
(Mivel ugye van a PFS 7109-em, bizony nem a szemem rossz..)
A "soundbar", és " mélynyomó" valóban többször szinkronhibás.
Csak kivilágított szobában érdemes nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem használok droidos készüléket a tv-n kívül.