Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mckay

aktív tag

válasz szemcso1 #8196 üzenetére

Húha, micsoda eszmecsere bontakozott itt ki az elmúlt három napban, amíg nem voltam!
    :DDD

Szóval nem csak három panelgyártó van, és ha csak annyi is lenne, az is mindegy lenne, mert nem jelentené azt, hogy háromféle dolog közül lehet választani, ugyanis az alaplap sokat számít. Háát, ez tényleg fontos tudnivaló, nem vitatom, de nem mondhatom hogy könnyebb választani! A következtetés fontosabb lenne!...

A)
    Feljebb arról írtam, hogy az itt ajánlott Philips 6309 nagyon szimpi 137 ezer forintért, mert van benne Ambilight is, de sajnos nem tudom felrakni a falamra úgy, ahogy eredetileg akartam, azaz minél laposabban a falhoz simúlva. Kövérebb konzollal vagy szekrénykével persze lehetne, de az nem cél.

B)
    Aztán jött az ötlet, hogy a Sony 40W605B csatlakozói pont kiadják magukat a falam furcsaságaihoz, könnyű lenne felszerelni. Csak hát ez alig kerül valamivel kevesebbe, mint az előző Philips, és értelemszerűen nincs benne Ambilight. A minősége meg ki tudja, hogy eléri-e a Philips 6309-et.

Gondoltam alszom/bulizom rá kettőt, és eldől. Erre most annyi infót írtatok, hogy hogy csak nehezebb lett a választás.
    :o

Például hogy a Sony igazából egy Samsung panelt ad, míg ez a Philips egy LG-t. Márpedig ha így van, akkor nem gazdaságosabb az ilyesmiket olyan gyártótól megvenni, aki az adott panelt is gyártotta??
    :F

És egyáltalán, tudnátok valami rosszat mondani erről a Sony modellről?
    A 6309-ről már mondtatok nem kevés jót, de végülis arról is jöhetne még bármi, hiszen azzal versenyez.

Jah, Szemcso1, köszi a tippedet ami a 42PFH5609, akár ez is lehetne, de égre-földre nem találok róla olyan fotót, amin hátulról lenne. Nem is értem, miért fotózzá mindig szemből a tévét, amikor az úgyis csak egy photoshoppolt ábra kerettel...
    ;)

Új hozzászólás Aktív témák