- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Roppant bosszantó dologba ütköztem az LCD Philips Android TV-n (58PUS8536).
Újabban direkt a TV-n Chromecast-elem a Spotify-t. Megy, mint az álom (sőt, magától ébred a TV, ha streamelési kérelem érkezik a Spotify-ból), csak épp nem tudom megoldani, hogy a TV backlight-ja kikapcsoljon a streamelés idejére (mert ugye csak a hang érdekel).
Az igazán dühítő, hogy a TV-nek elvileg lenne olyan screensaver-je, ami kikapcsolja a képernyőt. Csakhogy ez a TV-t is standby-ba állítja, ami ügyesen kilövi a castelést abban a szent pillanatban. (Fekete állóképre is gondoltam, de az csak OLED-en lenne megoldás, LCD-n a backlight-ot kell kikapcsolni.)A TV menüjében ugyan van erre opció, hogy kikapcsoljuk a backlight-ot (standby nélkül) pont arra a célra, hogy rádiót vagy zenestream-et hallgassunk, de ehhez minden alkalommal be kell mennem a menübe, tehát kényelmetlen, és még a négy színes gomb egyikéhez sem tudom rendelni.
Szóval, a következő megoldások valamelyike érdekelne:
1. Valahogy megoldani, hogy a standby mégse lője ki a Chromecast-kapcsolatot.
2. Olyan third-party screensaver, ami root-olás nélkül képes kikapcsolni a ledes háttérvilágítást.
3. Egyáltalán, olyan app, ami képes rootolás nélkül kikapcsolni a ledes háttérvilágítást. A automatizálási részt valahogy megoldanám Taskerből.
4. Valahogy megoldani, hogy tudjam automatizálva elérni a TV-ben az illető menüpontot (Settings → Eco settings → Screen off)
5. Akármilyen más ötlet, csak működjön!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest