Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz74
tag
Távol áljon tőlem, hogy vitatkozzak, de mint írtad, az átadás már ki lett próbálva és működött.Ráadásul sokkal egyszerűbb valamit folytatni, mint újat csinálni.Már csak azért is, mert kevés az olyan ember, mint pl Te, hogy kezdeményezzen ilyet.( Én sem vagyok ilyen )
Talán nem csak a saját nevemben írhatom, hogy a kezdetektől fogva tagja vagyok a klánnak, így talán az okokhoz is van valami közöm.
Mindegy, így döntöttél, megtehetted.
További jó játékot kívánok neked is, és minden volt klántársnak is!
Üdv -
krisz74
tag
Ennyi erővel talán egy aktív tagot is megnevezhettél volna commanderként,aztán vegetáltunk volna tovább.Értem az indokod, de a feloszlatás helyett lehetett volna az egyszer már bevált módszert alkamazni.Mindenesetre köszönöm,hogy megcsináltad anno a klánt, és hogy eddig tagja lehettem.
Üdv -
krisz74
tag
Én továbbra is benn vagyok T8-ban.Szivesebben is, mint T6-ban, bár azzal sincs semmi bajom.Persze inkább KT.

2 napja mentem szakaszban veled meg Plokijumával ( ezúton is köszi a meghívást ).Sajnos csak két csatára voltam jó (ráadásul kilövettem magam mindkettőben) a késői időpont miatt, de ha korábban el tudok kezdeni játszani,szivesen csatlakozok máskor is.Hátha kialakul egy stabil T8-as csapat is. -
krisz74
tag
Hétfő estéket leszámítva általában ráérek.Irányító tényleg nagyon kéne.Az sem baj, ha hibázik,majd bele jön mindenki.Csak legyen elég ember a szakaszhoz.Aztán majd alakul.Mondom, én nem sajnálom a kreditet, tudom az eleje biztos bukó lesz.
Plokijumával mentünk szombat este KT-el pár kört.Érdemes lenne megyőzni őt is,szerintem jó irányító is lenne belőle.Persze ha vállalja és akar században menni. -
krisz74
tag
Ha T8 század indul én is szivesen csatlakozok bármikor.Majd T6-ban megkeresem az elveszthető kreditet.
Szerintem előbb vagy utóbb úgyis ez az irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi