Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz L-e-f-i-e #164 üzenetére

Lásd #162 1. pont.
    --

Egyébként nem úgy tekintem, hogy én hagyom itt a közösséget.
    Rosszul látod az ok okozati összefüggéseket.
    Nem azért szünik meg a PHE, mert én más klánba akarok menni és ezért kilépek, hanem mert nem tölti be azt a funkcióját, amit eredetileg elkélpzeltem és amit úgy tünt sokan támogatnak.

Nincs ezzel gond, csak tudni kell időben lezárni a dolgokat.
    Így szép emlékek maradnak nem pedig egy hosszú agónia, melynek keretében, PHE jelzésű tagjaink más klánok századaiban játszanak, itt meg reszeljük a vasat és hallgatjuk a panaszokat miért nincs század, vagy miért csak 4-5-en tudunk benne részt venni.
    De az is vészjelzésnek tekinthető, hogy az elmúlt hetekben a még 60+ fős klánból kb. 15-en voltunk egyszere aktívak beleértve a hétvégét is, pedig szinte egész nap nézegettem a létszámot.

Van február eleji klán statom lementve. kb 15-20 tagnak alig változott a csata száma.
    Ez sem probléma, mert ez egy játék kötelezettségek nélkül.
    Egyszerűen így alakultak a dolgok, mert sem én sem más nem fektetett energiát új tagok toborzásába, képzésébe és századok szervezésbe.

Én elfogadom, ha ezt valaki sikertelenségnek tartja, de én inkább úgy tekinteném, mint egy szép növényt, ami csak egyszer virágzik a természeténél fogva.

Új hozzászólás Aktív témák