- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #164 üzenetére
Lásd #162 1. pont.
--Egyébként nem úgy tekintem, hogy én hagyom itt a közösséget.
Rosszul látod az ok okozati összefüggéseket.
Nem azért szünik meg a PHE, mert én más klánba akarok menni és ezért kilépek, hanem mert nem tölti be azt a funkcióját, amit eredetileg elkélpzeltem és amit úgy tünt sokan támogatnak.Nincs ezzel gond, csak tudni kell időben lezárni a dolgokat.
Így szép emlékek maradnak nem pedig egy hosszú agónia, melynek keretében, PHE jelzésű tagjaink más klánok századaiban játszanak, itt meg reszeljük a vasat és hallgatjuk a panaszokat miért nincs század, vagy miért csak 4-5-en tudunk benne részt venni.
De az is vészjelzésnek tekinthető, hogy az elmúlt hetekben a még 60+ fős klánból kb. 15-en voltunk egyszere aktívak beleértve a hétvégét is, pedig szinte egész nap nézegettem a létszámot.Van február eleji klán statom lementve. kb 15-20 tagnak alig változott a csata száma.
Ez sem probléma, mert ez egy játék kötelezettségek nélkül.
Egyszerűen így alakultak a dolgok, mert sem én sem más nem fektetett energiát új tagok toborzásába, képzésébe és századok szervezésbe.Én elfogadom, ha ezt valaki sikertelenségnek tartja, de én inkább úgy tekinteném, mint egy szép növényt, ami csak egyszer virágzik a természeténél fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest