Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Lásd #162 1. pont.
--Egyébként nem úgy tekintem, hogy én hagyom itt a közösséget.
Rosszul látod az ok okozati összefüggéseket.
Nem azért szünik meg a PHE, mert én más klánba akarok menni és ezért kilépek, hanem mert nem tölti be azt a funkcióját, amit eredetileg elkélpzeltem és amit úgy tünt sokan támogatnak.Nincs ezzel gond, csak tudni kell időben lezárni a dolgokat.
Így szép emlékek maradnak nem pedig egy hosszú agónia, melynek keretében, PHE jelzésű tagjaink más klánok századaiban játszanak, itt meg reszeljük a vasat és hallgatjuk a panaszokat miért nincs század, vagy miért csak 4-5-en tudunk benne részt venni.
De az is vészjelzésnek tekinthető, hogy az elmúlt hetekben a még 60+ fős klánból kb. 15-en voltunk egyszere aktívak beleértve a hétvégét is, pedig szinte egész nap nézegettem a létszámot.Van február eleji klán statom lementve. kb 15-20 tagnak alig változott a csata száma.
Ez sem probléma, mert ez egy játék kötelezettségek nélkül.
Egyszerűen így alakultak a dolgok, mert sem én sem más nem fektetett energiát új tagok toborzásába, képzésébe és századok szervezésbe.Én elfogadom, ha ezt valaki sikertelenségnek tartja, de én inkább úgy tekinteném, mint egy szép növényt, ami csak egyszer virágzik a természeténél fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Whisky topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest