- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Sziasztok!
A mai napon átadtam a [PHE] Prohardver Harckocsi Ezred vezetését, azaz a parancsnoki posztot Timyyy21-nek.
Az eredeti - megszüntetésre vonatkozó - bejelentésem a tagok kérésére megváltoztattam és a parancsnoki státusz átadása mellet döntöttem. A PHE jővöbeli vezetésével kapcsolatban semmilyen kikötést vagy kérést nem fogalmaztam meg.
A PHE taglétszáma átadáskor 55 fő.Mindenkinek eredményes és jó játékot kívánok!
FSB1000
-
Plokijuma
aktív tag
Sajnálattal olvastam soraid. Szeretném megköszönni, hogy létrehoztad a csapatot, sok embert megismerve kellemes perceket tölthettem el Veletek.
Szerintem egy WoT csapatnak nem feltétlen a századokról és CW-ről kéne szólnia. Emiatt nem is értem, miért kéne megszüntetni. Igen, a PHE jelenleg kicsit vegetatív állapotban van, de ez nem ok arra, hogy feloszoljon. Minden csapatnak vannak hullámvölgyei(jelenleg) és hullámhegyei(dec. vége). Lesz ez még jobb is.
u.i.: Ha oszlatás lesz, akkor valószínűleg csapat nélkül fogok maradni egy jó ideig, mivel nem nagyon ismerek más magyar csapatokat. (Amiket ismerek, azokat az elég rossz hírnevük miatt ismerem. )
-
pocok28
tag
Én is köszönöm!
A tegnapi T8 század nagyon jól ment.
Ha jól emlékszem 5-1-2 lett a végeredmény.
Vereséggel zártuk az utolsó csatát, de csonka csapattal indultunk.
Majdnem sikerült ezt is behúznunk.Fájdalommal veszem tudomásul az ezred megszüntetését.
Köszönöm, hogy tagja lehettem az ezrednek.
Sok barátra leltem itt, és remélem, sokszor összefutunk majd egymással.
Ha lehet, akkor a zöld oldalon legyetek!
Persze nézőpont kérdése, mert mindig mindenki a zöld csapatban játszik, kivéve az ellenség.Kívánok mindenkinek eredményekben gazdag, szép vadászatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Eredeti játékok OFF topik
- Netflix
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest