- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Hát, ha küldesz, tesztelem szívesen. Érezd a mailcímem szabadon használhatónak e célból. Köszönöm szépen a felajánlást!
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Megvan, mikor jelentkezett a hiba! Most olvastam, hogy a hirdetés érvénytelenítéssel van a gond. Épp ilyet csináltam, mikor hibával elszállt a progi. Az után jelentkezett ez a hiba.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Felrakodom a legfrisebb dotnetet, amit javasoltál, hátha. Habár a 3.5-tel jó volt, egyik napra mg elromlott...
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
A 3.5-ös dotnettel már próbáltam, frissítettem, javítottam. Most ezt írja, amikor az ablakban (nem indítható el az alkalmazás. Kérje az alkalmazás gyártójának segítségét) a részletekre kattintok.
HIBAISMERTETÉS
A művelet közben az alábbi hibák léptek fel.
* [2009.12.28. 23:11:50] System.BadImageFormatException
- : nem Win32 alkalmazás. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x800700C1)
- Forrás: System.Deployment
- Veremkivonat:
a következő helyen: System.Deployment.Application.NativeMethods.CorLaunchApplication(UInt32 hostType, String applicationFullName, Int32 manifestPathsCount, String[] manifestPaths, Int32 activationDataCount, String[] activationData, PROCESS_INFORMATION processInformation)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ComponentStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
a következő helyen: System.Deployment.Application.SubscriptionStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.Activate(DefinitionAppId appId, AssemblyManifest appManifest, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ProcessOrFollowShortcut(String shortcutFile, String& errorPageUrl, TempFile& deployFile)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok.
Nekem sem megy most a progi... Alkalmazáskövetelményeket ellenőriz, aztán nem talál. Két napja még ment.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest