Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz bitpork #178195 üzenetére
Szerencsére annyira nincs szükségem ilyesmire. És ezért akarok egy másik kis benzinest, hogy ha még is szükség van akkor legyen arra is megoldás. Szerintem ez nem lesz egy végleges dolog amúgy sem.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Coyot #178184 üzenetére
Szerintem most kell a dízelbe igazán beszállni De komolyan. Használt dízelbe biztosan. 1-1 megbízható típus kell és annyi. Nyomott áron vannak, mindenki pánik szabadul, idő előtt ledobják, lesz hozzá temérdek alkatrész utánpótlás amit nem az életük végén szedték ki a levetett jószágból. Ha valaki nem Bp lakik akkor messze lesz még ennek a vége. Nekem a D5-höz kb a világ végéig lesz emiatt a hiszti miatt alkatrészem. Imádom hogy egy hatalmas nappaliba utazok. Biztos nem cserélném le mert egyesek szerint hervasztom a liliomot Erről az egészről is meg van a véleményem amúgy, de nem mennék bele inkább, nem politikailag kapós vitát generálni jöttem csak kérdezni. Csak mondom legyen már valaki dízel párti is
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz F_Zolee #178175 üzenetére
Köszönöm! Ha csak apró nyűgök az nem gond. Motorikusan viszonylag megbízható legyen, a többi nem zavar mert megcsinálgatom. A Leon nagyon tetszik de jóval drágábban adják őket és/vagy több a boyracer lerúgott darab. Ezek az 1.4-1.6-ok milyen futásnál lesznek rizikósak ha amúgy rendben vannak? 200-250-nél még megvehetőek? Elmennek pl 350 átlagot? Tudom ez sok mindentől füg pl mennyiszer tekerték vissza stb de egy közép vonalat nézve?
-
Rivaul
addikt
válasz yodamester10 #178141 üzenetére
Köszi de engem csak ez a típus érdekel hogy érdemes vele foglalkozni vagy sem. Nem vagyok elektromos barát amúgy sem és amerre én lakok még vagy egy évtizedig nem is lesz gond az sem ha egy hatezres dízelt veszek. De mint mondtam nekem egy szükség autó kell. Ha más típus akkor vannak ötleteim mint pl 1.1 Saxo, 1,4 Fiesta stb. Mindenhol van 1-1 ami érdekel mert épp valami megfogott benne, de mivel ez a Seat csoport itt erről kérdeztem
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Egy ideje nézegetem az autókat mert szeretnék valami viszonylag kis fogyasztású egyszerű benzinest. Kis vidéki falu/város lenne a terepe oviba hurcolni a gyerekeket és munkába járni ha kiesik az elsődleges kocsi. Van egy 7 személyes XC90-ünk. Viszont egyedüli autó és bizony volt hogy kiesett napokra valami meghibásodás stb miatt. Nem jellemző de volt rá példa. Ilyenkor nekem tragédia mert 70km a munka meg oviba suliba is kell rohangálni, 4 gyerekünk van, szóval nem vagyunk meg autó nélkül. A 90 pont elég nekünk szóval nem egy új mutatós autó a cél hanem valami olcsó, megbízható jószág. Sok mindent nézegettem de a Cordobákon megakad a szemem. 1.4-1.6 2000-2003 évj. Viszont teljesen vakon vagyok velük. Milyen autók? Megbízható vagy betegágy? Magam szerelem az autóim 10 éve, de ha nem muszáj nem gépműhelybe rohangálnék 2 évente Jó lenne ha alap javításokkal karban lehetne tartani. Esetleg rohadós? Csak mert azzal nem tudok mit kezdeni. Mennyit bír a motor és mennyivel szabad megvenni ha normális? Nem vagyok futás függő, 300ekm felett is veszek autót ha olyan az állapota de ehhez az kell hogy az adott konstrukció azt a futást el is viselje. Lényeg hogy második autó lenne, amolyan vésztartalék de szükséges hogy készen is álljon ha indulnia kell. Néztem más típusokat is más márkákból, innen kifejezetten a Cordba ami szimpatikus és árba is azt látom amit keresek. Minden információt megköszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest