- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz F_Zolee #217049 üzenetére
F_Zolee és molnarpeter: Köszönöm a válaszokat. Ma vittem helyi szerelőhöz, kiszedte a légbeömlőt, de valóban, nem mögötte van a "hiba", hanem lentebb. Azt mondta, ő azt csak úgy tudná cserélni, ha kiszedi a komplett műszerfalat. Szóval erre még azért fel kell készülnöm, mert nem igazán örülök neki.
Viszont lenne egy másik kérdésem is:
Ugyanígy Seat Leon 1M: Az első sárvédők alja rozsdásodni kezdett. 2-3 éve észrevettem, hogy valami nagyon nem oké ott, kicsavaroztam a lenti csavarokat, és marékszámra tudtam kiszedni a nedves homokot (jól meg lett tervezve)... Aztán beindult a rozsdásodás, úgyhogy már tehetetlen vagyok.
Skodákhoz tudom, hogy van sárvédőjavító (javítóív) szett, de tudjátok esetleg, van-e Seathoz is? Kivágni azt a részt, aztán odahegeszteni azt a "toldalékot", majd színre fújni. Neten rákeresve most találtam 1-2-t, de hátha van tapasztalatotok vele (plusz raktáron se nagyon van, max egyik oldal csak).Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest