Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fr3eWar

őstag

válasz Mágus2 #128987 üzenetére

Bocsi, hálás is vagyok, köszönöm a segítséged, meg is lett a lendkerék, várja az olajkályha az időpontot mikor jut fel Pestre műtétre. Ha lesz még találkozó akkor eltolom én is a képem, és vendégem leszel sörre borra pálinkára :)
    Tényleg nyár óta nem nagyon olvasgattam a topciot, de az elmúlt pár hétben nem láttam bitpork-ot erre, esetleg kasztot váltott vagy csak jobb dolga is akadt mindsem a fórumon tengesse szabad perceit?

Ez csak amolyan érdekességképp a fórum fűszerezésére :)

Csak hogy a mai nap se teljen el nyugodalmasan, a reggeli pöccröff indulás után a céges parkolóban rostokolt 8,5 órát az autó, és délután úgy gondolta, hogy neki hideg van ahhoz hogy az akku elég kraftot adjon, és b@szott tekerni. Bikakábel irány ótósbolt és vettem egy új akkut, nem nagyon olvastam utána, amit javasolt a csodaprogram start-stoppos az ment bele Varta E39 Silver AGM -es 70AH -s.
    Egy órája lementem kicseréltem igaz most a másikkal is indított második köszörűre, de ezzel elsőre rögffent.
    Sajnos a multiméter fentmarad, de a régit egyelőre beraktam a csomagtartóba, holnap rájuk mérek.

Amit kivettem az egy EXIDE volt, mégpedig 7P0 915 105 E azonosítóval, ebből arra merek következtetni, hogy még a gyári akku lehetett, mivel ez gyári VW cikkszám, és mióta nálunk van nem cseréltük (2éve) az autót 3 évesen vettük, szerintem 3év alatt nem kellett az előző tulajnak sem cserélnie.

Most itt a gép előtt ülve rákerestem a cikkszámra és ugyanezzel E betű nélkül csak Varta akkukat dobált a képkereső de a Varta/exide feliraton kívül minden infó matrica címke ugyanott van mint azon amit most kivettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés