- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
-piros:valóban egy kartergáz szűrő, jó dolog hogy kipucolta.
-kék: szerintem ak arikától kicsit balra az EVAP szelepre gondolsz, az csattogós.
-zöld: 20vt tenisor fulire vagy, hogy írják hallgass meg pár vidit jutubon motorfékre szokott jobban zsizsegni.előre vetítettem én már ezt neked sajna, egy részről az olaj pumpa kopás miatt jön elő a probléma, de maga a lánc illetve a feszítő is elhasználódik!
->olaj nyomás mérés, ahogy a gyár előírja, én az gyári nyomás értékekre rászoktam ököl szabályként számolni fél bárt, és számomra az az elfogadható érték.
ha az rendben (kétlem) akkor esetleg felszívó pumpa pucolás (bár akkor vennék új pumpát is már, meg a helyén beszórnék egy garni hajtókar csapágyat, mert nem tétel, és csekkolnám a főtengely csapágyakat is), utána jöhet a lánc+feszítő csere. A lánc szerepe hogy a kipuf vez tengelyről áthajt a szívóra.mielött anyázva vinnéd a szerelőhöz tartsd meg 1500/2000 fordulaton (statikusan) ha úgy se lesz vákum vidd vissza, a T elosztóba van egy szelep is azt is cserélni kell álltalába! ill a T elosztó elötti műanyag pipa is félbe törik álltalába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest