Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sick Boy

őstag

válasz bogingrol #334 üzenetére

Csá!

Ma +kaptam a kis küldményedet és ezúton szeretném megköszönni Neked! :) egy dobozossör kíséretében csattogok rá épp :D
    Szal thanx és riszpekt!
    Képzeld, találtam állást (3 napja dolgozom), úgyhogy lassan útrakelnek a Te cuccaid is :)
    A digizéssel nemtok hogy vagy, de én +szereztem a devotionalt DVD-n :DDD úgyhogy esetleg elpostáznám Neked, ha nem gond :)

A topicoddal kapcsolatban. Próbáld ki másik LED-del, pölö kösd rá a power ledet, elvileg ugyanúgy kellene működnie, hátha csak szálszakadásos a LED és a bolhából lett az elefánt.
    Első körben ezt próbálnám ki, szal, ha rendesen működik a POWER LED, akkor cseréld ki a kettőt és kész.
    Szoftveresen szvsz nincs babrálva eza dolog.
    Ha meg nagy a baj (tehát működésképtelen valóban az az áramkör, akkor sürgősen küldd vissza (esetleg a csajoddal) a boltba a hol vetted, mert akkor télleg, ha valaki ezt mondta, valóban esetleg lehet probléma...), ha gondolod, csajod helyett elintézem a gart szívesen, személyesen. SAV comp... a körúton vannak, ha jól tudom, kívülről korrektül néznek ki, de sajnos a belső dolgaikban nem vagyok otthon...

A gar, ha 2 hétnél hosszabbra nyúlik az esetleges javítás, kötelesek cserekészüléket adni, 2 héten belül sajnos nem. Figy, elmegyek holnap abba a SAV compba azt utána kérdezek ennek a dolgonak, mit szólsz hozzá...? megkérdezem, mi ilyenkor a teendő, ismretetem a földrajzi elhelyezkedésedet, meg minden, na akkor holnap (attól függ, meddig vannak - én 4-ig melózok és nem vagyok annyira közel a körúthoz - illetve közel vagyok, de nem ahhoz a körúthoz :D)

Na addig is keep it real és be sk8self :DDD és legyél szobatiszta, megpróbálok, ahogyan csak lehet, segíteni, oks? ;)

[kép]

Új hozzászólás Aktív témák