Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
smerby
csendes tag
válasz
bogingrol
üzenetére
valahonan nagyon ismeros ez a alaplap meg a halal fej is (ez maga a menyorszag) meg a sor is, de csak egy szaros breketet kapsz hoza(szar ugy).Ja meg nem akar mukodni vele fx 5700 le ugye bar
. Mond e neked valamit a MSI K7N2 Delta ILSR mert ha igen akor leulhetnenk egyet handabandazni pia mellet tetszik az alapotleted.
-
Rez_Grof
őstag
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!
Itt egy kis olvasmány, kötelező jeleggel: Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
egy jó kis Ilzer-rel tudok most kedveskedni

[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
melypont : what`s your name? ennek a notanak mindig besz@rok...megalol

-
Sick Boy
őstag
nálam most: The Remixes 81-04 legújabb, 3 CD-s szerzemény...

-
Integra
titán
válasz
bogingrol
üzenetére
nálam egy kis angus robinson - particles chilles breakbeat

megérdemlem ezt a valag sört, ma akkorát festettem a kéróban, büszke vagyok magamra frankón... életem első lakásfestése!
bár volt egy negyed óra mikor azt hittem kibaszom a diszperzites vödört meg a festőhengert az erkélyről, de végülis belejöttem..
-
bogingrol
aktív tag
ken ju fil a lidlo lov...drim on drim on mekkora madafaka jo nota!!! DM rulez!!!!!!!!!!!!!!
-
Integra
titán
negyedik gössernél tartok

próbáltam nfsu2-vel játszani, de nem igazán megy
-
bogingrol
aktív tag
epp most ertem haza. terepen voltam inni, na meg gepet rakni.van benne egy 5700 ultra 256 mb rammal dvi,vi-vo....letortem, nagyon allat lett...
-
Sick Boy
őstag
egy UP a kocsmának!

-
Sick Boy
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
nyugi, a PUB még csak most nyitott

még fel kell futtatni.
később esetleg, ha kedvünk lesz, elmehetünk részegedni egyet...
Bár látom, Te nem vagy pesti, így nem lesz könnyű...
Max bejönnek a ''bivalybasznád-alsó nemhivatalos PH-találkozó'' -k helyére a Nemhivatalos PH-kocsmatúra-okádás-arconcsúszás -k

-
bogingrol
aktív tag
vazz..itt mindenkinek csak a szajjar, amikor meg azt mondom igyunk online, mindenki vonatozik meg glettol vagy gepet szerel, vagy hus-ver kocsmaba jar....nektek virtualis kocsmat nyitni...ertitekmijaz...

-
Sick Boy
őstag
''Maradj otthon, nézzél tv-t
Töksötét vonatokat mutat minden csatorna
Mennek utas nincs egy se
Csak a büfékocsiban állnak (részegen)
Ketten amelyik rosszul van az vagyok én
Kár, hogy most mutatnak az elébb még
Istent dicsértem épp''
-
bogingrol
aktív tag
vazz...lehet hogy inkabb velnesz totyikot kellett volna nyitnom.en ezt nem ertem.hu egyik legnagyobb gondja az alkoholizmus, es alig jarnak a zemberek kocsmaba...akkor hol isznak?szal ap az onlanyberugasnak, mint temanak, ott van megemlitve valahol az oldalon....
-
Cardinella
aktív tag
Ha még aktuális, nézz körül ezeken az oldalakon, biztos megtalálod; én már álmos vagyok hozzá.

Bővebben: link -
bogingrol
aktív tag
vazz...elmult a hetvege, lottim megy vissza pestre.asszem le vagyok torve, de nagyon.ugy nez ki a jovo het vegen megsem tudok felmenni pestre.arra gondoltam, hogy foljavithatnank ezt a totyikot, tehat nagy online ivaszatot rendeznek, ha lenne erdeklodes.alapotlet : leules gep ele es irkalas ivaszas kozben.barati anyazgatas meg ilyenek.na meg persze kepek beszurasa (de csak kis meretben).nos?
-
smerby
csendes tag
Hasznal e valaki galaxy fx 5700 le vga kartyat ha igen kernem hogy tudasa ma velem hogy hol birnam letolteni az uj BIOS-at

Adig is koszi es a kocsma hangulata aldjon meg mindenkit
-
smerby
csendes tag
Oj szomorkas a hangulatom mama
ini kene ma ne valamit de mit elfogyot a sorom -
_az
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
de a beteg srácnak arra még van ideje, hogy matt részegen az éjszaka közepén leüljön gépezni... jéééézus...
(ja, képzeld, még nem jött rám a cifra... pedig má lassan 11 óra...
és megnyertem a visszavágót, aláztam őket, mint ááállat és úgy nyertem, ho gy jól bekűdtem a fekete 8-ast!!!, szal nemis ők cseszték el!!!)
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
basszus iszonyat durván le vagyok épülve, naon beb***am. Most értem haza a ''buliról'', szal, igen, kocsmázni voltunk. Több helyen is. LOL: elcsúszott a műhorizont,...

-
Cardinella
aktív tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Addig is egy kis kocsma-feeling:
Bővebben: link 'Real McKenzies': egyszerűen totális buli muzsika, a skótok tudják, mitől döglik a...minden. Kötelező irodalom.
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
válasz
Cardinella
üzenetére
szerintem dobj egy linket hogy meg lehessen nezni aztat a notat! vagy mittomen...
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
sajna nem tudtam letolteni,.modemos konekson 48,01 kbps kiirta hogy 12 orat tart a letoltes,rogton el is szallt a zagyam, de azert kossz.sajna nem ajanlott senki semmi jot, az osszes tobbi progi amit talaltam az meg fizetos, vagy nem jo, szal szopas mint csernobil.ez van.esetleg ha valaki valamit tud NTFS filerendszerhez kellene master file system recovery, vagy annak megfelelo progesz.hat ennyi volt mara a kocsma.megyek b nomhoz, amig nem tortenik az o bootblockjaval is valami szasztok, es azert igyatok, es glettojetek!
-
Cardinella
aktív tag
Jöjjön egy zenei ajánlat; hallgassátok meg ''Ganxsta Zolee+Kartell: Szabad a gazda (2004.)'' c. lemezéről a 'Toxikus vonat' nevezetű muzsikát...
Bőven lehetne a Ph!'s pub himnusza; várom a véleményeket az expert-ektől...
-
Integra
titán
tegnap voltunk a MOM-ban a paulaner étteremben...
sikerült fejreállnom 3 korsó búzától
olyan fejfájással keltem ma reggel, repült is az aspirin
-
bogingrol
aktív tag
huk a kocsmanak , vagyis ÁP!kocsmatotelekek, gazban vagyok.nyitottam totyikot is a HD-knal, master file table errorom van es nem tudok micsinani vele.csak iszok mint az allat nem mondom nem rossz, de megol a magany.segitsetek ha tudtok,pliz....
-
bogingrol
aktív tag
válasz
kisninja
üzenetére
ejh.lehet hogy nalam mar nem fatal error hanam fatal exception van (igy irjak az egzepsönt??) de mostan mirol van szo?mer vagy olyan meretekbe sikerult lekicsinyiteni a kepet hogy nem latszik vagy csak egyszeruen nem jon le nekem valami vegett?vagy mi?na huzok csak beugrottam egy felesre, meg orulni beteggyerek pinyojanak.itt van b nom, es hat....

-
kisninja
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Na lecsökkentetem a képet (még jó hogy eszembe jutattad a régi modemes időket, kb 2 honapja van adsl-em ezelőtt modemeztem én is )

A hejesirasruuu meg enyit nem foglalkozom nagyon vele a forumon merrt igy gyorsabb, utálom ha miatta baszogatnak (lehet hogy igy akartam nem!)
Nem ezzel kell foglalkozni hanem a tartalommal (elvégre nem suliban vagyok) -
Sick Boy
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
klassz

de egy kicsit csökkentsd már a méretet légyszi, vágd ki, hogy csak a lényeg legyen benne, a modemesek keresztre fognak feszíteni!!!
egy 300 X 250-es képet bőven elég betenni...
ha nagy a kép és nem akarsz szarakodni, akkor LINKELD BE! és ne az IMG cuccot használd!
mod: Ja és javítsd az aláírásodat légyszi, nem tesz jót senki imidzsének, ha helyesírási hiba van az aláírásában...

[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
Hi ehez meg mit szoltok jó mi

) -
-
Sick Boy
őstag
el sem hiszem, KÉSZ A PINYÓ!!!

-
Cardinella
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Jöhet a mail, ha tudok, segítek.

--------------------------------------------------
Ez az unicum-os pulyka tényleg unikum lehet; jók az ilyen baráti házibuli főzőcskézések; volt már amikor a születésnapi torta a fejjel beleállított marcipánfigurával együtt semmisült meg a ''szalonspicc'' oltárán...
-
Rez_Grof
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Akkor kezet foghatunk.

Szek: Ezt a receptet ajánlom mindenkinek a figyelmébe! Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
hjah, még a fenti képen látható élvédő cuccot is bele kellett glettelnem a falba... kúúl volt...

Apropó! Lesz majd Hozzád egy-két keresetlen szavam, csak, hogy számíts rá, ha újra embernek érzem magamat, írok egy emilt Neked!
mod: Rez: LOL
én iszok csak, de én mindenki helyett... 

[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
hjah, aznap én is elég rendesen bemákoltam...
persze, a lakáshoz mi is inkább szakembert hívtunk, de, érted, ha a pincében nincsenek meg a pöpec 90 fokok, hát annyi baj legyen...
hú olyan fáradt vagyok és anyám rá akar venni, hogy menjek be kocsival még Pestre... padlólapot nézni... esőben... péntek délután... a Hungáriára... NORMÁLIS???
-
Cardinella
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Tavaly festettem nyáron, 35C-ban a lakást; életemben annyi sört nem ittam egy hét alatt, és nem fájt annyira a hátam-derekam-vállam még; bazz, úgy mászkáltam a létrára fel-le, mint valami cirkuszi majom...
Akkor megfogadtam, hogy inkább félreteszek pénzt, és legközelebb megcsináltatom mással...Durva meló; részvétem...
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
a glettelés eredménye

Bővebben: link
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
....a leg alatabb amugy ha plafont is glettosz es hullik rad a trunya, aztan meg csiszolod,oszt hullik a por rad (telizsak) utana ahogy leizzdasz es magszarad rajtad...huuu nagyon zombifeellingje van a menesnek aztan, es a soroktol is nehezen emeledik a lab, hat pofaraesel a kuszobbe...

-
bogingrol
aktív tag
vazze...nalunk mar mesterek leraktak laminatpadlot, holnap pakolas, vagy mif@sz....pinyo powered by sick boy jo halad?va meg benne sor?vagy kuggyek?
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Csiszolással, első festéssel készen vagyok, gondoltam átnézek, ide a koccsmába, amíg fel nem kenhetem a következő réteget

nyakig festékes vagyok, tele vagyok apró kis pöttyökkel (powered by: teddy-henger)
Kiszolgálom magamat egy üveg malátabefőttel

-
bogingrol
aktív tag

esztet szereltuk mamma jeste...hajosikerultasszem.mijez?glettoles...hihihi
[Szerkesztve] -
smerby
csendes tag
Erted mi az most vettunk uj configot oszt ize van me ize van me osze kene rakni csak tul sok a sor

-
Sick Boy
őstag
éjjel egykor elfogyott az anyag...

most voltam cuccért, most pedig folyt köv ááá

-
Sick Boy
őstag
mondanám, hogy nem vagyok másnapos, de nem lenne igaz...

van erre külön topic, próbálgatásra, egyébre... Bővebben: link

-
bogingrol
aktív tag
NA??????KI A RIBI???????????????

-
bogingrol
aktív tag

[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
valamikor tarthatnank vegre egy online bebaszast nem gondoljatok?meg kene dumalni aztan had porogjon a tema....ha nem fogok megtanulni rovidesen sajat kepeket feltolteni es beszurni asszem nagyon szomoru leszek....
-
Sick Boy
őstag
1. bazze én voltam (Hollótól hogy a frászab' tudtad meg? - 1ébként mi a fene van Hollóval?)
2. Hábazze most fejeztem be a glettelést a pinyóban, de ide is írhatom amit akarok! Pontosan - lépésről lépésre - hogyan kell lekérdezni egy T-mobilos Nokia telcsin az aktuális árfolyamokat Wapon? - anyáméknak van bent egy ilyen mobiluk és szeretné ő is lekérdezni wapon, de tudod, a T-mibilos nokiákban van külön menüpont - anyámnak kellene, ezért kéne szájbarágósan, tudnál segíteni? Gondolom benne lehet abban a menüben!
3. ami az adataimnál van, azt minden nap nézem többször![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4. nem unatkozom, csak ügyesebb és okosabb vagyok, mint TE és én tudok képet beszúrni, sőt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
_az
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
na idefigyu: 1. kapok egy névtelen sms-t oszt rámtör a frász... pubinak a sulibeli haverjaimat hívom ált, szal igencsak megtévesztő volt, de legalább írtam szőrös zolinak, hogy mi baja a nőkkel... SZAL HONNAN A FAXBÓ TUDTAM VOLNA HOGY TE VAGY AZ????? (hollótó tuttam meg)
2. aszontad hogy este írsz emilt, oszt még nem kaptam, de most megyek csicsikálni mer késő van!
3. most melyik emilcímedre tudok küldeni levelet???
4.má megin unatkozó, hogy képeket szúrkálsz be?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sick Boy
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
Zsiiiiiiir
megjött a kistesója a sörikének, kicsit mar odeébb csúsztam a galaxisok közöt6t
klassz, köszönöm a dévédét
télleg glettelek, csak közben meg bebasztam odalenn a pinyóba' BAKKER egyedül ez a legdurvább...
egyébként a mésodik sör ilyen volt:
Szlovák barnasör és nagyon finom, Poppy hozta nekem Szlovákiából, zsíííír. Kun Bélának szántam, de hiába erősködtem neki már hónapőok óta, hogy vigye el, igya meg, nem tette és már a megromlás határán volt.
Mellesleg nagyon fincsi PIVO cucc cool
Papa: zsííííír
-
Papa-Georgo
senior tag
Glettelni én is szoktam 7végenként, de kb. 300 mm az amit kikéne glettelnem meg csiszolnom, szal inkább meggyőztem magam, hogy hívjak festőt

-
Hellas
senior tag
Valami kocsmatöltelék akad itt?(Rajtunk kívül)
-
bogingrol
aktív tag
kepes vagyok kihalasztani sajat totyikomat....nanemondjasenkihogynemenvagyokalegjobbarc....

-
bogingrol
aktív tag
nem falat glettelek hanem fatal glettelek....hihi windoz rulez
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óra topik
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mond e neked valamit a MSI K7N2 Delta ILSR mert ha igen akor leulhetnenk egyet handabandazni pia mellet tetszik az alapotleted.