Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
szasz gyerekek.itt a sorivas es az idegesseg levezetesenek ideje.valaki kocsmabvavan?
-
Ildiről: tökre csúnya,kiállnak a sárgás fogai,durván bánik a vendégekkel,decemberben lesz 50,és most fogyott 90 kilóra ! Bízz bennem,és ne ellenőrizd le magad !
Ugye nem vagy se gazdag,se szép,se szórakoztató,ha mégse hinnél nekem ? 
Az olasz borok -vörösborok- meg a legfinomabbak,amiket valaha ittam ! Te is kóstold meg,de ne az Ildinél,mert most még fertőző beteg is lett !
[Szerkesztve] -
Hukk !
Egyébként meg nem Olasz Internet,hanem Olasz Intézet
,és a Múzeum krt.-on kell a múzeum kertjénél lefordulni,hogy finom olasz borokkal ismerkedhessünk,no meg Ildivel.
-
Sick Boy
őstag
AP a kocsmának!

-
bogingrol
aktív tag
aki hostingol az mit csinal tulajdonmkeppen?vendegullat?es ha en hostingolok akkor engem lartnak vendegul vagy en latok vendegul?vagy mindaketto?es mi az az internet?asszem megyek godrot asni meg mesze....

-
Sick Boy
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
ha találsz valahol egy képet, azt nem kell le, majd újra feltöltened, belinkelheted közvetlenül is. Jobb klatty a képen, majd Tulajdonságok lap. Itt a cím (URL) kijelöl, majd ctrl + c és itt meg beteszed IMG-ben ctrl + V-vel!
mozillában egyszerűbb, jobb klatty a képen, majd Kép címének másolása, itt meg csak be kell illeszteni!
[Szerkesztve] -
Out
addikt
sok reszeg diszno, mind idejar

-
bogingrol
aktív tag
válasz
Cardinella
üzenetére
...ha igy halad tova a dolog asszem sor lesz a vege...ez a kepfeltoltes...de azer is megcsinalom.tarzan eros fur masik lukat.amugy ivott it man valaki valakivel vagy csak jar a szank? ej!mia a pok az a hosting (folb@sz ez a net mostmar...)
[Szerkesztve] -
Hellas
senior tag
Ti má' megin isztok??
Csatlakoznék én is,de 2 óra múlva közgazdaságtan zh!
-
Out
addikt
Milyen kocsma ez, hogy meg egy reszeg sincsen?
-
Sick Boy
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
a FreeWebről nem működik a képbeszúrás, ám az Ultraweb-ről Bővebben: link igen, de leginkább a tar.hu-t ajánlom, én úgy vettem észre, az egy elég biztos pont lehet az életedben (kopp-kopp-kopp).
Szal regisztrálsz valahol (azért ajánlom a tar.hu-t Bővebben: link, mert FTP program nélkül is fel tudod tölteni a cuccodat - asszem az uw-n is van ilyen, de nekem ez vált be.) szal regisztrálsz, létrehozol egy képtárat és akkor lesz egy (ha a saját nevedet regelted) http://kep.tar.hu/bogingrol oldalad, itt létrehozol egy albumot, mondjuk ''PH stuffok'' néven, és a HTTP feltöltéssel, ide töltöd fel a cuccaidat. Majd a hozzászólásnál IMGvalahova feltöltött kép url-je/IMG ezt használod, és beszúrod a megfelelő helyre a tar.hu-s oldaladról épp az előbb kinézett kép hivítkozását, és kész!
az én oldalam például a http://kep.tar.hu/septembet185 címen érhető el, Neked is ilyen lesz, ha regelsz, nincs benne semmi ordöngösség

[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
Itt keres magadnak megfelelőt:
Bővebben: link -
bogingrol
aktív tag
hja.amugy sickboy! ha gondolod meseld mar el egesz reszletesen hogy a francba lehet ilyen kepeket beszurkani, kezdve onnan hogy megcsinaltam a kepet.nagyon lama vagyok benne , erted...amugy este 8-9 korul itt leszek ha erdekel valakit, meg ha nem akkor is
[Szerkesztve] -
Rez_Grof ! ( Szereted Rejtőt ? Te gyermeklelkű !
).Nem tudod véletlen,hogy az Olasz Intézet kávézója bezárt -é,or csak én mentem megint rosszkor ? Ha már úgyis feléje szokol császkálódni,tán tudod...
Mindenkinek ajánlom a helyet,de az Ildit nem elcsábítani !
-
Hellas
senior tag
Na iszik itt valaki?Ökör iszik magába!

-
Sunzi
aktív tag
Ebben a pillanatban nyitottam ki egy Delirium tremens-t: Bővebben: link
Egészségünkre. -
Cardinella
aktív tag
Na, belépek a pub ajtaján.

Kezemben egy Grafen Walder Premium Pils, ajándékba kaptam kedves barátnémtól; egészen kellemes...(a sör és a NŐ is), egészségetekre!
-
Sick Boy
őstag
Poppy!
Neked tudnék szolgálni egy pohár jó hűvös Somlói Juhfarkkal!

-
Sick Boy
őstag
Poppy!
Neked tudnék szolgálni egy pohár jó hűvös Somlói Juhfarkkal!

-
Sick Boy
őstag
csak egy üveg Beck's-szel tudok szolgálni, _az megitta az összes Belle-Vue-t meg a Lefféket is...

Bővebben: link

-
Sick Boy
őstag
beindult a krimó!!!
Én fizetek ma egy rundot mindenkinek
Sőt kettőt!
Egy BelleVue és egy Leffe mindenkinek JÁR!!!

[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Én se voltam sokszor, de nekem nem tünt fel.
Érdemes szétnézni a Kálvin tér környéki kis utcákban, mert sok ilyen-olyan hely van. Én ha barátnővel megyek valahova előtte mindig teszek egy-két magányos látogatást a helyen, hogy mi az ábra (arcok, árak, kidobók, kis haverkodás a bárpultos csajokkkal
).
De általában az aktuális lakóhelyemen a jobb söntésekben/szorakozó helyeken/vendéglőkben ismernek vagy megfordultam már párszor. -
Rez_Grof
őstag
Berliner, Irish pub, Deáktól 5 percre az Astoria felé balra lemenő utcában a zsinagógával szemben van egy kis hely, ki van tapétázva ujságokkal elég jó, A piaristák melleti utcában van a Nothing but the blues az is jó kis hely, mellete van a Frank Zappa (ha jól emlékszem), City söröző az Andrási téren, Blahátol nem messze van az Old Man's szintén jó hely, csak kicsit drága.
Én általában ezeken a helyeken szoktam inni, ha pesten vagyok sajnos elég ritkán tudok csak feljutni haverokhoz. -
buci_
tag
hell jéh mindenkinek!
akkor en kezdenek egy szokasos forro csokival ahogy in live is szoktam
iszonyat hideg van kint vmi fel kell hogy melegitsen (jo tudom forraltbor, de azt meg nem mindenhol lehet kapni
)..meg angol verseny elott nem akarok berugni, ugyhogy amig hazaerek hutsetek be egy jägert!
aaaight! -
Batman
őstag
-
g4dg3t
senior tag
Tsa! Asszonypajtit Liszt Ferenc terre vidd...ott talaltok szinvonalas beulos helyeket...bar nem olcso
Nincs is messze toled (ha meg mindig a Deakon laksz).
Ha belvaros es kocsma a tema, akkor pedig a Szimpla es a Potkulcs a legrulzabb...bar utobbi qrva draga (400HUF a Zlatyi uvegje
) -
Batman
őstag
egy kis énekecske hatha meg nem ismeritek:
Máma még nem ittunk semmit, nem mehet ez így továdd,
inni kell ha meghalunki is ,igyunk hát az anyalát
vár reánk sok füstös kocsma, vár reánk sok hű barát
inni kell ha meghalunk is, igyunk hát az angyalát -
escie
őstag
nem, én nem szoktam.
ők ragadnak rám.
(napeerszee
)
------------------------------------------------------------------
hogyhogy csak most találtam meg ezt a topikot?!
támogatom az ötletet amúgy...
az én versikém:
''Sörre bor bármikor,
borra sör forevör!''
este megyek offline is sörözni a suliba, juhé!
-
Batman
őstag
senki sem szokott csajozni?

-
Batman
őstag
Na ez szerintem mar valamennyire a témaba vág, mivel nem rég óta lakom pesten csak itt tanulok, még nem ismerek minden helyet.
Tehat a belváros környékén van valami jo kis pub jellegü mulató, legyen hangulatos, ahova barátnővel be lehet ülni és még a gatyádat sem kell elfizetned érte. -
Bash
őstag
De hagyjuk ezt, nem ide tartozik. -
Sick Boy
őstag
_az-nak küldök egy kis lélekmelegítőt

nagyobban:
-
Sick Boy
őstag
jaj úgy félek, hogy erre téved egy HWSW-s gyerek és leolt mindenkit, hogy ''bazze a HWSW-n már 1000 éve van ilyen kocsma és 1000-szer jobb is, mint ez a Sz@R'' - ez persze nem igaz!
már vagy egy fél éve meg akartam nyitni ezt a topicot, a PH official kocsmát, de nem tettem, mer' én sK8-er vagyok, meg egyébként is be yourself vagyok és ciki lett volna nekem, mint sK8-er-nak
értitek...?!

-
Sick Boy
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
cigit is kapsz (25 forint szálja) - akár a bolhásban...

-
Hellas
senior tag
Na akkor igyunk!Én metaxa-val nyomulok most!

-
duracell89
senior tag
fiatalkorút kiszolgáltok?
(má egy éve elmultam 14, ez már ''fiatal''koru''
)
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
behalt a krimó bakker...áp
-
gyufa
tag
ha már versike
itt lakom a panelban, messze van hawaii,
de szoríom a kannámat és elkerül a baj
-
_az
senior tag
kitaláltam egy új mondókát:
sörre bor, bármikor
nagyfröccsre sör, jöhet bazeg...
-
_az
senior tag
háhááá találtam bort!!!! veres cabernet, emésztés megoldva!!! bár meg kell hagyni, hogy miután rossz gyomorral elolvastam a tetőtől talpig topic végét, krízishelyzet tört ki rajtam...
-
Sick Boy
őstag

-
Integra
titán
heyy nincsn itthon sör, mádörfákkör!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
tiv83us
veterán
Oke, akkor reggel 6kor ki er ra egy kis sorozesre?
Pentek este van, ugyhogy ma lesz*pom magam munkaba, utana jol fog esni egy kartonnal. -
Sick Boy
őstag
Hívhatnánk mondjuk Zöldszilánknak...!
(aki érti, tudja miről beszélek)
-
gyufa
tag
mi az az icq? nekem nincs olyanom. akkor velem nem lehet inni?
-
gyufa
tag
forraltkannásbort vki?
-
TomDog
tag

Akkor egészségetekre...
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
Udvozlok mindenkit.Az alapotlet a kovetkezo :
Mindenkinek van neha rossz napja, neha van ugy hogy par sor egy jo haverral megoldhat par gondot.Hat ehol.Akinek inni tamad kedve vagy csak dumalni valakivel, akarkivel, az beir egy akarmit ide, aztan aki szinten ugyanettol szenved rakeres a masikra icq-n, es berughatnak dumalhatnak egyutt, akar tobben.Talan a lenyeg hogy haverkodjunk is ne csak osszuk az eszt az fsb-rol tuningrol meg ilyenekrol.Ha nem jo az otlet akkor haljon meg a totyik es bocs PH!, ha van akinek bejon akkor meg hajra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként meg sok helyes ELTE-s lány és oridzsinál olasz tzsaj jár/t oda ! Csak lehet,már bezárt.

, de neked sok sikert.
Mostantól csak öltönyben és nyakkendőben írhatsz a PH-ra !
Meg csak értelmeset,mint én ! 
)..meg angol verseny elott nem akarok berugni, ugyhogy amig hazaerek hutsetek be egy jägert!

)