Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz spanyoll #82055 üzenetére
"Meg kéne vennem dvd-n az összes Bud Spencer filmet és mindent ami nincs meg streamingen, vagy mi? Mindezt úgy, hogy a pénzhiány űzött ide?"
Nem, amire nincs pénzed, azt nem kell megvenned. De az illegális letöltés nálam is a lopás kategóriájába esik.
Azon pedig érdemes lenne egyszer nagyon alaposan elgondolkodni, hogy azok, akik szidják a balkáni állapotok miatt az országot, vajon úgy élnek-e, ahogyan azt másoktól elvárják...
-
Freddy76
addikt
válasz spanyoll #82055 üzenetére
Az első bekezdésedre: igen. Mondjuk én ebben mindig eléggé fafej voltam, soha nem torrenteztem, és pár alkalom után arról is leszoktam, hogy másolt játékkal játszak. Sokan nem értik, hogy miért tekintek egy film illegális letöltésére úgy, mint egy bolti lopásra. Én pedig azt nem értem, hogyan lehet egy film illegális letöltését nem úgy megítélni erkölcsileg, mint egy bolti lopást (azért erkölcsileg, mert jogilag pont úgy kell megítélni...). Ha úgy gondolkozol, hogy nincs pénzed megvenni a filmet jogtisztán, ezért letöltöd a torrentről, az mennyiben más, mintha innál egy 24 éves prémium whisky-t, de nincs rá pénzed, úgyhogy bemész egy boltba, és ellopod?
Econ pedig talán arra utalt, hogy elmentél Németországba, mert ott jobb, és rögtön azon problémázol, hogy ott problémás a torrentezés. Ez nekem is kissé ellentmondásos...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Árnyékos sarok
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest