- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"De kár hogy nem 25 éves vagyok, szarnék az egészbe, csajok, pia, sport, stb...
Asszem digitális detox kéne. Könyv, vörösbor, valami mozgás. Csak az egész világ a kurva facebookon (v. hasonló szarokon) lóg. Hiányoznak az emberek."Sajnos én se 25 vagyok, hanem 40 leszek idén (belegondolni is szar), de többet mozgok, mint valaha. Folyton fogyatkozott a társaságom, ahogy mindenki házas meg gyerek, aztán most megfogadtam pár csaj ismerős tanácsát, és - bár eddig abszolút nem voltam ilyen típus - beiratkoztam táncórára. Sőt, kiváltottam bérletet, amivel az összes órára járhatok (a két kiválasztott táncban és a szintemen), s mivel most van időm, nem apróztam el, a héten volt 5×1.5 óra tánc
plusz bringával járok (élvezet volt hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön is szarrá ázni hazafelé, még akkor is, amikor nem vagy csak kis esőt jósoltak; az elvileg vízálló cipő meg se száradt másnap reggelig), hétvégente pedig túra, mert hát a dolgozó emberekkel akkor lehet találkozni.
Amúgy kultúra: rengeteg koncert van mostanában, sokat pótolnak, ami covid miatt csúszott. Vagy lehet csak én vagyok ennyire benne az underground és zenész körökben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged