- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Lindemann mondjuk nem kicsi, de azért csak nem az igazi 100 m-ről nézni a koncertet - hiába a kivetítő.
Csak vettem egy ülőhelyet a 101-es szektor 6. sorban. Így mondjuk nem szemből látom, de valami. És akkor befejezhetem a nyünnyögést végre, és nekiállhatok dolgozni.
Nick Cave-en méltatlanul kevesen voltunk, és tök közel lehetett kerülni a színpadhoz - kiemelt álló -, az tök nagy élmény volt. De Nigthwish-re is sikerült kiemelt állót venni, ott is nagyon jól láttuk a színpadot, és a zenekart. Amúgy meg inkább csak kisebb koncertekre járunk, ott meg evidens, hogy szinte érzed az énekes szájszagát, annyira közel lehet kerülni a színpadhoz.
Még Deep Purple-ön volt ülőhelyem, ott fogadtam meg, hogy soha többet ülőhely, de igazából a nagy tülekedéshez sem lenne sok kedvem, szóval még jó is az ülőhely. Nem kell reggel 8-kor beállnom a sorba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged