Új hozzászólás Aktív témák

• Novics

senior tag

válasz rbalint88 #64120 üzenetére

Színház az egész világ! :)

[Sirám ON]Bár néha inkább cirkusz. Elszomorít, hogy akármilyen hír jelenik meg a weben, a kommenteknél egyből megy az anyázás, ha egy kis köze is van a dolognak a politikához. Ha semmi köze nincsen, akkor valamivel később. Elszomorít, és dühít, hogy olyan emberek kezében van az ország sorsa, akik egyből nekiugranak a másik torkának, ha már véleményen van. Mert ezek az emberek biztosan elmennek szavazni. [Sirám /OFF]

Ez az agility egy igen szimpatikus sport. Tele van csajokkal. :) A hétvégén voltam segíteni a Drágáméknak a verseny lebonyolításában, és volt pár szemrevaló gazdi. :K A hangulat is jó volt, és már majdnem értem, hogy miről is szól ez az egész. :DDD
    Nem tudtam, hogy mi is lesz a pontos feladatom, meg azt sem, hogy hol leszünk, ezért nem is öltözem fel rendesen, át is fagytam rendesen. A kis X70-et vittem magammal, és vagy 20GB-nyi képet gyártottam, plusz a Zoli D3200+Tamron 70-300 kombójával is lőttem egy halom digitális hulladékot. Rettenetesen fura volt a Fuji után a Nikon.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák