Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archivum III. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2506) Sipi válasza aesir (#2480) üzenetére


Sipi
addikt

Már megbocsáss, de a reálgazdasági folyamatokba szerintem ne számold bele a nyugdíjasokat, mert ők egy elbaltázott rendszer miatt totál más ''elszámolás'' alá esnek...
Miért, Orbán alatt tejben-vajban fürödtek?
Ők _sosem_ fognak jól élni, ahhoz nem elég erős a gazdaságunk. Nem is lesz.
Mire elég erős lenne, addig pedig már rég a magánnyugdíj-rendszert nyögjük. :)

Az pedig iszonyú demagógia, ahogy az elbocsájtottakkal érvelsz... Miért ilyen régebben sosem fordult elő, hogy valakit kirúgnak?!? Vagy csak az ''ezen időszakban történt gyárbezárások kapcsán elbocsátottak'' (idézet Tőled, mielőtt leordítasz, hogy hazugsággal vádollak) lehetnek idegesek, az előtte két évvel kirúgottak nem? Ők jól élnek?

Jóhogymár a sorkatonákat nem sorolod ide... Alig kapnak szegények zsoldot... Ráadásul ha grafikont rajzolsz róluk, most meg már nulla forint lenne a vonal, mert megszűnt a sorozás...

Egyébként jó kérdés: miért nincsenek megtakarításaik? Édesanyám jó ideig egymaga keresett, apa, anya, 3 fiúgyerek, mindhárom suliba jár. És félre tudott rakni nekünk, gyerekeknek, hogy legyen miből elindulni. Nem egetrengető összegeket, de jól jött, amikor Pestre költöztünk.
Tudod, ki mit tanult meg... 20 éve nem kellett takarékoskodni, mert ha ''a rohadék szakvezető aztat baszogassa engem, nemánén részegen bementem vóna'' és kirúgták, akkor másnap a pártvezér ment a vezetés nyakára, hogy egy munkásöklöt nem lehet kirúgni. Meg mindegy, menyit dolgozgatott, valami kis pénzt mindig megkapott.

Ma meg ugye, ha a melós nem dolgozik, nem is keres. A takarékoskodásról nem is hallott. Sajnáljam?!?

Sipi

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archivum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.