Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ezt az emeletes barmot (Lovast) hogy' a fenébe engedhetik még megjelenni? Miért nem küldenek rá pár erősebb kétajtós szekrényt? Akkor tahó, hogy már az egész országnak szégyene...
Eszméletlen, a nyílt hazugság, a csúsztatás, mocskolódás nagymestere... És mindent képes visszájára magyarázni.
Tipikus olyan ember, hogy ha le kellene vele ülnöm beszélgetni, alapból agyonverném, mielőtt megszólalna...
Bakker, jól felhúzott ez a cikke. Régebben, amikor még csak szimplán anyázott, jobban tetszett. Akkor még szimpl agyatlan, útszéli tuskó volt.
Most meg kezd felnőni, saccra a susogósmemegítős lejmolók szintjén jár...
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
nagyúr
jönnek a traktoros parasztok, jajdejó...
együtt a polgári körökkel...
mennyit is eszik egy ilyen traktor? biztos megéri nekik feljönni vele pestre...
csak tudnám, miért úgy akarnak tüntetni, hgoy attól másoknak rossz legyen...
útálom az ilyen útlezárós-forgalomlassítós barmokat.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dilikutya
félisten
válasz fokukac #3206 üzenetére
Upsz úgy látom jó felvetés volt Amúgy LOL télleg, a traktorok fogyasztása nekem eszembe se jutott, pedig nem olcsó móka eldöcögni velük pl a Viharsarokból Pestig Azért kell a sok segély, hogy tudják fizetni a benzint, amivel mennek tüntetni
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
a szonda ipsos az évértékelő beszédekről.
mondjuk én hiányolom azt a választ, hogy ''húzzanak már ezek dolgozni, ahelyett, hogy beszédeket tartanának''
Bővebben: link
Ui. kötsög népszabadság nem enged képet direkt befűzni...
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
beeboy
addikt
válasz fokukac #3209 üzenetére
elhúznának dolgozni, hidd el.
(mint az arab - nem biztos hogy az élete álma, hogy felrobbantsa magát)
most láttam egy kimutatást:
a legrosszabb helyzetben lévő megyében (ilyen szempontból) 96 munkanélküli jut egy betöltetlen állásra.
pesten ugyanez 3,2 asszem (3 valamennyi)Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
nagyúr
válasz Public Enemy #3211 üzenetére
dolgozni kéne, nem tüntetni és sírni az újabb és az újabb segélyért.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
a ''gazda'' magának dolgozik a saját földjén. tehát nyílván nem fog betöltetlen állásokra jelentkezni.
(ha meg valaki eladhatatlant termel, akkor váltani kell vmi olyanra, amire van piaci kereslet)
---------------------
egyébként ezt a képet akartam az előbb befűzni :
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
dabadab
titán
-
faster
nagyúr
válasz Public Enemy #3216 üzenetére
Eddig a szlovák káposztával volt gond. Én viszont már nagyon szeretnék tüntetni a nyomott szoftverárak miatt.
-
nagyúr
-
dabadab
titán
válasz Public Enemy #3219 üzenetére
Nezd, ha nem tudunk veluk versenyezni (mert nem hiszem, hogy realis celkituzes lenne az, hogy mi meg 10 Ft-ert adjuk a krumpli kilojat), akkor hagyjuk a francba, es csinaljunk vmi mast. Nem hiszem, hogy csak krumpli teremne meg a foldeken (mint total kivulallo nekem ugy tunik, hogy a munkaigenyes termelesben lenne jovo, mivel a ketkezi munka sokkal olcsobb nalunk, mint a hollandoknal). Ha Mo az EU-ban a mezogazdasagi tomegtermelest akarna eroltetni, az majdnem olyan lenne, mint amikor a vas es acel orszagat akartak belole csinalni.
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Public Enemy #3224 üzenetére
A krumpli? Mitol? Elvetik, esetleg permetezik, aztan felszantjak a foldet, es osszeszedik - legalabbis igy mukodott, amikor utoljara lattam.
DRM is theft
-
süti5
őstag
válasz fokukac #3222 üzenetére
Tényleg LoL vagy. Ha Orbán alatt a Békés vagy milyen megyei MSZP csatlós vezér tüntetést szervez, akkor elnyomják az őstermelőket, meg nem ért a Fidesz ehhez. Most, hogy tüntetnek, már nevetséges
Reggel pont láttam, ahogy magyarázkodott a földművelésügyi miniszter, hogyan lett az EU-tól kapott hekátronkénti 35-36.000 forintból mára támogatásként, ami a gazdákhoz eljut, 7-8000 forint. Szokás szerint Orosz nem nagyon firtatta, kétszer is megkérdezte, kétszer is kitérő válasz - adminisztrációra hivatkozott
Úgyhogy annyira nem ok nélküli, kb. 1/4-ére igazat adok neki, hogyha ugyanarra a földre kétszer kérik, ne fizessék ki, de szerinte emiatt is kapnak a többiek kevesebbet, meg ez akadályozza a jogosultaknak történő kifizetést -
DaSilva
senior tag
amit én tennék hosszútávon a mezőgazdasággal: alapélelmiszerekből stabil önellátás (export nuku), néhány terméknek kiemelt támogatás (bor, egy-két más gyümölcs) és sanyi. Az Alföldet meg betelepíteném gyertyános tölgyessel.
huss, fohászom száll feléd
-
faster
nagyúr
válasz Public Enemy #3234 üzenetére
Nem pályázok, tüntetni akarok.
-
nagyúr
válasz Public Enemy #3240 üzenetére
agysejtek sorakozó! vigyázz! oszolj!
(fenékig a kupicával )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
faster
nagyúr
válasz Public Enemy #3240 üzenetére
Ok, bejelentem. Úgy képzeltem el, hogy megfogom a monitort, leviszem a körútra, és kirakom a külső sávba.
-
dabadab
titán
válasz Public Enemy #3233 üzenetére
Akkor probald meg ugyanezt pl malnaval is, es mindjart latod a kulonbseget.
DRM is theft
-
divot
veterán
válasz fokukac #3217 üzenetére
Ez milyen marhaság. Gyurcsány évértékelôjét nem hiszem, hogy túl sokan láthatták, mivel dél után tartotta a Parlamentben, a munkaidô kellôs közepén. Ugyanez érvényes Orbánra is, mivel azt meg a Hír TV adta, tehát nyilvánvaló, hogy nem hozhatott átütô nézettséget a produkció.
Ez a diagramm max azt mutathatja, hogy kire miként hatott a két beszédet követô média visszhang. Persze a miniszterelnök erôsítésére épp megfelelô.
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest