Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hátulról? ne viccelj, kisvakot ha addíg nem volt emelés meg se nézem és adom, 86 az dealerbe tökéletes lap, legtöbb pénzt lehet ezekkel a lapokkal csinálni, időnként emelek is kis egyszínű kapcsolódó lapokkal, csakhát para velük emelni, nehogy kilökjenek a potból. Viszont én hamarabb adok egy emelést 5-6s el mint KQos al.
Az elsőre ha nem jön semmi akkor nyugodtan dobod, viszont ha a másodikra jön valami nehéz eldobni a lapot, és eléggé hozzádnő, aminke a következményeit ugye nem kell ecsetelnem.
tegnapi nap is ilyennekl nyeregettem, megtetszett egy 6-3 suited emeltem 4emberes asztalnál is hiba
, de végülis jól jöttem ki belőle mert mákom volt, turn 2pár all in, call, K top pár.
5-4káróra flopra flössöm volt, straighthúzóval.
Imádom őket szép egyszínű, 5-6, 6-7 ezek a legjobbak, nekem a kedvenc lapjaim.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha hátul vagyok és nincs emelés, akkor általában igen. Szeretem az ilyen kis szemét lapokat.
Az előnye, hogyha jön rá valami, akkor nem mindig fogják elhinni (pl.: flopra sor, flopra 2 pár, flopra full), és könnyű szívvel lehet őket bedobni, ha olyan helyzet alakul ki.
Szerk.: Short handed: nem teli asztal, általában 5 fős, de van ahol 6.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de végülis jól jöttem ki belőle mert mákom volt, turn 2pár all in, call, K top pár.
5-4káróra flopra flössöm volt, straighthúzóval.