Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, flopon még jó a kis emelés, még a visszaemelés utáni emelésed is, hiszen nálad a nuts, és csak két ellenfeled van, ez legrosszabb esetben is split, de valaki közülük valószínűleg nagyot szív majd. De a turn után....
Most látom, hogy valszeg senki nem nézte eléggé figyelmesen a hand historyt, mert ugye a későőbbi győztes 105-el a turn után allin ment kemény 68 centtel, úgyhogy ellene már eleve nem lehetett semmiféle emelést bevetni. Túlértékelte a top két párját (board alapján) és a végére bejött neki. Ez van. Bad beat ez, nem más. Ha flopon nagyobbat emelsz, esetleg megnyered a partit, de esélyes, hogy azt is adja, hiszen egy emelésre, és egy visszaemelésre képes volt tartani egy top párral gyenge kickerrel. Keeresd meg ezt a halat, és később húzd le.
Amúgy annyiban igazuk van a többieknek, hogy ilyenkor nyugodtan mehet (ezen a limiten) egy nagyobb emelés, mert lesz aki megadja, és ebbőől gyűlik szépen a pénz. Persze ehhez nem árt egy maniac image az asztalnál, bár nem létszükséglet.
Más: Jó volt a nyaralás horvátországban, pókereztem is, elnyertem a kezdő ellenfelektől vagy 100 pisztáciát.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
1. UTG QJo --> fold
2. 5 ellenfél ellen 1/3 pot emelés egy vicc. Ha 1 ember adja, a többinek már autocall a potodds miatt. Minimum potot kellett volna emelni, vagy ami működhet még (én valszeg azt csináltam volna), hogy check és reménykedsz hogy valaki hív, utána egy egészséges emelés.
3. Ezek a minireraisek semmire sem jók, növelik a potot és bent tartják az ellenfeleket, akik túlhúzhatnak, mint ahogy ez is történt.
4. Legkésőbb turnon(de akár már flopon) allin kellett volna menni, főleg hogy duplázódott is a board, megint nagyon kicsi az emelés. (a bommel kifizetett volna a sorával, a másik meg dobta volna)
5. Gyakorlatilag hagytad, hogy túlhúzzon, mindig tökéletes oddsot kínálva neki, nem tudom miért csodálkozol, hogy végül meg is történt. Ez a hand lehetne az iskolapéldája, hogy ne játszunk meg egy floppolt monstert sok ellenfél ellen.
Ez nem lemákolás, hanem szarul megjátszott hand. Kb mint ha limites holdem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest