Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A következő felhőd otthon lesz
- Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Qorthral #1879 üzenetére
Szerintem először (vagy legalább opcionális magyar nyelvvel) a hazai közönséget kellett volna/lenne érdemes megcélozni, esetleg még több választható nyelven is elérhetővé tenni, az angollal sokaknak van nehézsége és ettől elmegy a kedvük a regisztrálástól.
A marketing egy lutri, mert csak a holt szezonban ér valamit, szezon közben már nem nagyon van értelme regisztrálni, viszont csak a szezon közben derül ki, kinek mennyire tetszik. Én személy szerint nem csak a számat jártatom, a kezdetektől fogva reklámozom a magam szerény lehetőségeihez mérten az ismert módon, és ajánlottam szóban is többeknek, a játékosok között Angerseed-et speciel én "hoztam", nagyon tetszik neki a játék, vele vívok egy külön "házi csatát" (szerencsére szarabbul áll mint én ), szóval igenis van potenciál a játékban, kár lenne feladni az elején.
Segítséged pedig biztosan lenne, ha szükséged lenne rá, szerintem az itteniek nevében is mondhatom, hogy szívesen segítenénk, ki-ki lehetőségeihez és ismereteihez mérten, szerintem ezen se múlna a dolog...Up the Irons!
-
Süvi
őstag
válasz Qorthral #1879 üzenetére
Szerintem érdemes lenne folytatni jövőre is a játékot.
Egész biztosan sok munkával, erőfeszítéssel jár, az látszik, hogy ebben az évben jóval több elfoglaltságod volt -néha már biztosan inkább teher volt, mint öröm- ennek ellenére én személy szerint köszönöm, hogy áldoztál rá.Javaslatom szerint jövőre érdemes lenne csapatban játékmesterkedni.( A nagyobb sorozatok esetében is különböző rendezők készítik az egyes részeket). Biztosan lenne pár ember, aki szívesen alkotna 2-3 fős csoportokat, a kérdések összeállításánál és /vagy kiértékelésénél.
A külföldi játékok nem alternatívák, mindig ugyan azt a kérdést teszik fel ....
Lehetne keresni még külföldi oldalakat, fórumokat, erre is biztos lennének önként jelentkezők.
Én jövőre is szívesen írok a Szujó Zolinak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sorozatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EAFC 25
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Hardcore café
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest