Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz Qorthral #2400 üzenetére
Egyébként szerintem a randomoknál nem lesz olyan nagy szórás, mivel minden tipp kap pontot. Ha csak a helyes tipp ér 5-öt, nah, akkor szétesett volna a mezőny.
Amúgy szerintem nem éri meg többször használni ugyanazt a csapatot. Ha csak 1x duplázol az konkrétan negatív hozamú, mindenfajta kombinációban és 2-3 duplázással is csak nagyon kis + hozamot lehet elérni, nagyobb kockázat mellett.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Csapoati
nagyúr
Mondjuk azért Palmer motorhibája elég sok kérdésnél kiüti a brit csapatot. Én alapból mind a 6 csapatot választottam egyszer, de így kénytelen voltam az egyikkel duplázni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Qorthral
őstag
Igen, valóban nem várható nagy szórás. Az utolsó helyezett egyébként nem kap pontot.
Most teszteljük ezt a formátumot, ha beválik, akkor később lehet még hasonló random akár idén is. Elképzelhető, hogy pl úgy variálom, hogy 5 helyett 6 pontot érjen a legjobb tipp, és csak az első 4 kapjon pontot, mindezt 5 kérdés mellett mondjuk. Majd meglátjuk.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
-
-
T0rnad0
addikt
Hmm, azt hiszem nem teszek a Red Bull-ra legközelebb. Ha Verstappen-re rakok, ha Riccardo-ra, mindig történik velük vlmi
-
quailstorm
nagyúr
Gyá, FP alapján gondolkodtam, hogy meg kéne tenni Strollt időmérőre, de nem mertem.
A Per Per RBR tavalyi alapján ment, Perez hozta is a kocsi maximumát kb, de ez így max a HAM semmi RBR pont szintjén lesz, ha Perez be is ér hatodikként.Asszem ezen forduló után nem leszek első.
-
Motion_Blur
félisten
válasz quailstorm #2410 üzenetére
Én is sokat filóztam, 2 variáción goldolkoztam:
HAM-STROLL-FI
BOT-STROLL-RB
Végül Maxi tempója miatt az utóbbit választottam, de azt nem gondoltam hogy Ricsi odaveri... holnap elégedett leszek ha Stroll 10ben zár és mindkét RB 8ban mondjuk.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-Mike-
addikt
Ricciardo-t választom qualyra nyilván oda is veri.
Kimi, Vettel kicsit mentett nekem, hogy bejöttek 3-4be, így nem lett annyira bukó a szombat. -
Atomantiii
addikt
Na ez bukó lesz, Bottas és Räikkönen elintézte.
-
Süvi
őstag
Ez a hétvégém is elszállt (Ricardo-Bottas tipp)
Sajnos ebben az évben nem nagyon megy, szerintem kiszállok, mert több bosszúságot okozok magamnak mint örömet -
BenHans
addikt
Itt az első nagyobb buktám, a lekvárban Bottas-szal és a kerékvetővel.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Motion_Blur
félisten
Na, akkor most már tényleg lesz egy kukás hétvégém... nyomoronc Red Bull...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
quailstorm
nagyúr
Na pont ezért nem akartam FI all-int tolni, de cserébe a Red Bullnak is annyi.
faaaaaaaxooooooom
-
Motion_Blur
félisten
válasz quailstorm #2418 üzenetére
Nekem Stroll maradt még állva
-
Qorthral
őstag
Szerintem meg nyugodjon meg mindenki, ez kb 95%-mnak kukás hétvége lesz. Már most kuka vagy erősen gyengült egy csomó tipp a mai napra: Verstappen, Red Bull, Kimi, Ferrari?, Bottas, Merci?, Perez, Ocon, FI... szerintem szinte mindenkinek van ezek közül valami.
Btw Motion, ha valaki, te még egész jól állsz a Stroll futamtippeddel
[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #2419 üzenetére
Azért durva, ha egy roncsderbi futamon a Stroll tipp lesz végül a nyerő!
[ Szerkesztve ]
-
Qorthral
őstag
válasz Atomantiii #2423 üzenetére
Azért fogalmaztam feltételes módban.
-
Motion_Blur
félisten
Pfujjj te rohadt Bottas
Ma tönkretette Kimi versenyét és elvette tőlem a P2-t...
Kíváncsi leszek a pontokra.
-
BenHans
addikt
Az a Bottas tipp...
Körhátrány, utolsó hely ==> 2. hely
Úgy nézem a McLaren sem rossz...Hát ehhez kellett ez a zűrzavar!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Qorthral
őstag
válasz Csapoati #2409 üzenetére
Na ez tényleg nagy szerencse!
Grat (+EmberXY!), ahogy neked is Motion, Nostradamusi képességek kellettek ehhez a Stroll tipphez ezen a pályán! Nagyon bejött. A Bottas tippek is bejöttek, és a Red Bull is jól fizet.A szokásosnál vadabb egy futam volt. A pontokra gondolom mindenki nagyon kíváncsi, szóval igyekszem még ma feltenni az eredményeket.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Grat mindenkinek aki bevállalta Stroll-t a versenyre.
Hátulról biztos dobogós vagyok. -
Motion_Blur
félisten
válasz Qorthral #2429 üzenetére
Én képtelen vagyok kiszámolni a pontokat, randommal nem is próbálkozom de tegnap Bottas P2-je, és ma Stroll P3-ja is szépen hozott önmagában, ráadásul Ricsi győzelme miatt azért a Red Bull-ra is kapok pár pontot.
Maxi + FI bukta pedig kifejezetten jól jött
-
quailstorm
nagyúr
válasz Motion_Blur #2432 üzenetére
RB ha jól gondolom a második legtöbb pontos csapat. Tekintve, hogy Mercit kivéve mindegyik egy autós lett.
Elvileg átveszed az összetett elsőt. -
Qorthral
őstag
válasz quailstorm #2433 üzenetére
Jaja, az kb biztos, de még a futamgyőzelem is összejöhet...
Brutális kombó a BOT + STR + RBR, bőven a legjobb, majdnem 60 pont.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Motion_Blur #2432 üzenetére
Nekem is ez a csomag van, mint neked. Az a gáz, hogy az a pár méter elég sok pontot elvitt a végén.
A RIC, STR, BOT sorrend az 21+21+25 (67) lett volna, de így, hogy a BOT megelőzte a Strollt, az -3, és így a Redbull nem első, hanem 2., ami -6.
58 pontunk lesz.
9 pont ment el azon a pár méteren.
(Így a Merci 28 pontot szerzett, egyébként 25-öt szerzett volna, mint a RIC a Redbullnak. Azt hiszem, akkor a Redbull-ra járt volna a 25 pont.)Valaki azért tud valamit, hogy a kérdésekre mi a jó válasz? Leggyorsabb körök listája, kik előztek a legtöbbet az első 3 körben? stb.
-
Qorthral
őstag
válasz [CS]Blade2 #2435 üzenetére
Így van, ahogy írod, a Red Bullé lett volna a 25 pont, ha nincs az előzés. A legjobb helyezést elért versenyző csapata ilyenkor a jobb helyre sorolt csapat. Sokba került az a pár méter, de így is hatalmas eredményt értetek el.
Feltettem a futam eredményeit, hamarosan jön az összetett is.
Nagy gratula mindenkinek, különösen Motion_Blur-nek, aki gigarekordot jelentő 82 ponttal nyerte a futamot (és ez majdnem 91 lett... )!
A randomokra kapott pontok részletezve vannak, ebből kb látod hogy szerepeltek a csapatok az egyes esetekben. Az egyik legmeglepőbb a spanyol csapat második helye volt a leggyorsabb körös kategóriában.
Btw Motion úgy nyert, hogy külön a csapatos részt és külön a random részt is megnyerte, mindkettőt holtversenyben. Maximum respect!
A random kérdéseknél egyébként végül a bónuszpontos megoldással érték el a legjobbak a maximum pontszámot, ez 24 lett, de 23 pontosból már volt olyan, aki többször használt egyes csapatokat, és a büntetés mellett is nagyon jó eredményt ért el. Olyan is volt, aki mind a hat kérdésre megadta a tökéletes választ, ám sajnos 8 pontnyi büntetés mellett ez "csak" 22 pontot ért végül.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Motion_Blur #2426 üzenetére
Ha jól látom, fent vannak a pontok, akkorát buktál, hogy 82 ponttal vitted a fordulót, grat!
Up the Irons!
-
Atomantiii
addikt
Nekem Ocon elintézte a dolgot még ha Bottas a végén mentett is valamit.
-
Ventur@
senior tag
válasz Qorthral #2436 üzenetére
Wow gyorsan fent lettek az eredmények . Gratula mindekinek főleg Motion-nak .
Randomban most kva jól teljesítettem, de Ocon....hogy nyaljad meg, amit gondolok . Ha nem áll le kakaskodni, akkor ez jó lett volna a Perez tippemmel, de így... .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #2435 üzenetére
Q1 idő:
ham 1:41.983 pal végtelen? (szerintem ez így 6. hely. Egyébként 2-3. helyre jó lett volna, ha a Palmer általános teljesítményét nézzük. )
rai 1:42.678 bot 1:43.026 (42.854)
vet 1:42.952 hul 1:43.930 (43.441)
ver 1:42.544 van 1:45.030 (43.787)
sai 1:43.489 alo 1:44.334 (43.911)
oco 1:43.051 gro 1:44.468 (43.759)FIN 5 GER 4 FRA 3 BNL 2 ESP 1 GBR 0
3.
bot 2 rai 3
vet 4 hul 14
ham 1 pal 20
ver 5 van 19
oco 7 gro 17
sai 12 alo 164.
bot 18 rai 0 = 18
vet 12 hul 0 = 12
ham 10 pal 0 = 10
oco 8 gro 0 = 8
sai 4 alo 2 = 6
ver 0 van 0 = 0Közben látom, hogy feleslegesen kezdtem gyorsan kiirkálni, mert már fent van
-
Csapoati
nagyúr
Az első pár kör után nem gondoltam volna, hogy most török be az összetett top 10-be. Még a random is egész jó lett, pedig volt ám kavarodás.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Qorthral
őstag
Fent van az Összetett is!
Na ennyire nincs még lefutva semmi. Egy futam alatt fel lehet jönni a 7.-8. hely környékéről is másodiknak pl.
Szóval hajrá!Motion előnye persze most aránylag kényelmes, de még akár 60-70 pont hátrányból is utol lehet érni néhány futamon belül, ha jól megy a tippelés (neki pedig nem annyira).
Csapoati: Jah, teljes káosz volt ez a futam, az biztos. A szívbajosoknak inkább Monacót ajánlom.
Jobb vagy rosszabb volt egyébként az eheti random, mint a "szokásos"?
Mit gondoltok róla?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Qorthral #2442 üzenetére
Sokkal kevésbé kiszámítható volt, és a pontrendszere miatt nehéz belőni optimálisra. Hogy ez jó-e, azt nem tudom, nekem az a jó, ha én nyerek és ez nekem már sok.
Erre még rájött nekem Ocon meg Verstappen motorja és Bottas-Kimi kölcsönös keresztbezúzása, aztán el is ment az egész. Itt tényleg mázli kellett, baxhattam a korábbi eredményeket meg a kalkulációt és még örülhetek, hogy nem tettem meg az FI all-int akármennyire is nekik állt a zászló...[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Qorthral #2436 üzenetére
Köszönöm, a többieknek is
Én arra szavaznék hogy legyen állandóra a régi random, de a mostani megoldás is kapjon szerepet még legalább egyszer az idényben.
A hétvége előtt nem gondoltam volna hogy másfélszer annyi pontot fogok összekaparni mint eddig átlagosan, inkább a fordítottjára tippeltem volna
-
T0rnad0
addikt
válasz Motion_Blur #2447 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
semmi
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Már megint milliszekundomos kérdés. Mi lesz legközelebb, számoljuk ki hány százalékpontos a red bull aeroja első szárny nélkül? Tervezzünk F1es motorokat? Tényleg mit akartok még?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest