Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz IreN!CuS #2699 üzenetére
[CS]Blade2 jól összefoglalta. Az árazás több okból ilyen. Egyrészt ez így könnyen követhető és átlátható: minden 25 pontot ér maximum. Ugyanakkor az időmérős tuti tippek elég drágák, a "biztos pontszerzést" meg kell fizetni.
Most pl kiszámoltam, hogy Hamiltonnal eddig időmérőkön összesen 337 pont volt szerezhető, versenyeken pedig 335(!). Vettelnél ugyanez 300 vs 281. Azaz futamonként mondjuk nagyjából 1 ponttal szerzel többet adott toppilótával, ha időmérőre teszed, mint akkor, ha futamra. Megéri ez a 2-4, de akár 5-6 milliós árkülönbözetet? Döntsd el Te, mindenesetre nekem nem úgy tűnik, hogy az időmérőre alapozni jobb taktika, és túl sok pont jár érte a futamhoz képest.[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #2700 üzenetére
Igen, én időmérőre játszottam 90%-ban, ennek is volt köszönhető nem nagyon volt komoly megzuhanásom. Azt hogy Vettelt betettem Malájra pedig egy tisztán hibás döntés volt tőlem, túl nagy volt a kockázat amivel tisztában is voltam és mégis betettem, az eredmény -25 pont...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BenHans
addikt
B+ Massa és Williams.
Sainz + Hamilton + Force India tippet dobtam el egy Massa + Hamilton + Williams tippre Massa jó FP3-as teljesítményére alapozva.Most lehet hozni rajtam. De remélem a körülöttem lévőket is megtréfálta a brazil nyugger, vagy a Renault taktikázása Hülkenberggel.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
[CS]Blade2
addikt
válasz BenHans #2703 üzenetére
Sainz + Hamilton + Force India van nekem. Te erről módosítottál, én meg Alonso + Hamilton + Force India -ról.
FP3 után tudtam csak, hogy cserélni kell, verni fogja Alonso-t.
Érdekes, hogy 500km-t nem ment a géppel, és abból tud ennyit. Nem ide tartozik, de ebből még lehetnek érdekes dolgok: Ha eggyé válik a géppel, akkor még kiderülhet, hogy Hülk is szarul megy, vagy csak a Palmerhez képest volt jó, és igazából a gép végig tudta a 4. erő szintet. -
Qorthral
őstag
válasz [CS]Blade2 #2706 üzenetére
Amiből meg következik, hogy már most sem olyan rossz a Renault motor, azaz jövőre világverő lesz a Meki.
Egyébként Hülk nagyon jó, de lehet, hogy Sainz még jobbb. Sainz Verstappen szint, ez az egymás elleni évükben látszott, csak akkor még nem tudtuk, hogy Max ennyire jó.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Qorthral #2707 üzenetére
Az az érdekes itt, hogy a technikai hibákat leszámítva meglehetne-e a Force India. Hülk sokszor egyik FI-val sem bírt, de két Sainz-al lehet, hogy még azok ellen is mehettek volna. Most, ha jól tudom még a Haas is előttük van, tényleg csak a két sereghajtó kis csapatot tudják lenyomni. (ja várj, az egyik nem is kis csapat, hanem egy 400 millió eurót költő élcsapat...)
-
Csapoati
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #2708 üzenetére
Ja, 1 ponttal előttük van a Haas, de Palmer ugye 8 pontot tett hozzá Hülk 34-éhez, szóval Sainz-cal simán lehettek volna 5.-ek, még így sem kizárt a dolog. A Williams is csak a mákos bakui dobogó miatt van olyan elöl, a Torot meg simán megcsíphetik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BenHans
addikt
válasz [CS]Blade2 #2706 üzenetére
Random tippekre emlékszel? Bocsi, csak kíváncsi vagyok visszahozhatok-e valamit a hendikepemből a'la Massa.
Azért nem ártana ha kihasználná ma a két Williams a Mercedes motort, a hosszú egyenesben legalább és behoznák dupla pontszerzőbe. Sainz és Alonso csak elkapható még Massának is. Stroll pedig a Hülkenberg bünti miatt 15. helyről indul, de 1 McLaren 1 Toro és 1 Haas ne jelentsen már problémát, utána meg várhatóan Alonso lesz előtte akit szintén el lehet kapni, az egyenesben nagy hátránya van még mindig a Hondának + DRS.
Massa mikor vett utoljára jó rajtot, erről van info?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
[CS]Blade2
addikt
válasz BenHans #2710 üzenetére
Az utolsó kérdésre: Nem. (Vettel Hamilton előtt végez, vagy mi volt) A kül. a két STR között +450 vagy +550 körül. Az első kerékcsere Verstappen. (ez mondjuk érdekes, így utólag a hátrasorolással ez necces lesz. Mondjuk jó gumin van a kérdéshez.) A legnagyobb kül. Vettel-nél. A pontszerző csapatok pedig 5, ha jól emlékszem, mert ide oda váltogattam a 4 és az 5 között.
Ha volt még kérdés, az nem ugrik be. -
BenHans
addikt
válasz [CS]Blade2 #2711 üzenetére
Nálam:
R1 - Q1 legnagyobb különbség csapattársak között = Massa
R2 - Kvyat vs. Hartley Q1 különbség, ha + akkor az orosz javára = 875
R3 - Sainz vs Hülkenberg, Sainz hol lesz jobb (4 lehetőség volt, de már nem tudom mi a többi, talán Q1 + leggyorsabb kör és elért sebesség) = Verseny
R4 - Első kerékcsere = Verstappen
R5 - 4+ pont csapat = 5
R6 - Vettel több pontot szerez mint Hamilton = Nem[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Motion_Blur #2713 üzenetére
816ms a helyes válasz, így te ehhez közelebb vagy.
Első ránézésre te lehetsz a forduló győztese.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
[CS]Blade2
addikt
válasz BenHans #2712 üzenetére
Az első kérdésnél valahogy benéztem, hogy Massa is volt. Ha van Massa, akkor egyértelmű.
A 2.-ra nekem kisebb különbség van, az is jobb nektek, mert azt hiszem 800 körül volt a kül.
3. kérdésre szerintem időmérő, verseny, leggyorsabb kör és nagyobb végsebesség volt. Ott is variáltam, a Verseny szinte biztos, hogy nekem is bent van.
4-5-6 akkor elvileg egyforma. -
BenHans
addikt
válasz Qorthral #2716 üzenetére
Köszi!
Nem is olyan rossz.
Bár azt írja az accuweather leszakadt az ég Austinban csak most kezd elállni. De magas páratartalom várható napsütéssel és előfordulhat még minimális csapadék a verseny közben is. Száradó pálya...*Goood*
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Qorthral #2720 üzenetére
Igen igen. Részben ironizálni próbáltam.
Nemrég olvastam, hogy német közvélemény kutatások szerint a német nyugdíjaskorúak többsége ellenzi a sebességkorlátozás nélküli autópályaszakaszokat.
Gondolom esőben még kevésbé használják ki az adott lehetőséget.
Kérdés, hogy vannak ezzel a brazilok... Massát is lassan le kell villogni a belső sávból, hogy a gyorsabbakat elengedje.
Na de nem bántom, csak ma versenyezzen jól és többet nem teszek rá.
Stroll pedig a Martinis lazítás helyett inkább RedBullt igyon, ha lehet kettőt, mégis csak Amerikában van és csak 18 nem 21.Jelenleg süt a nap, romlott ugyan a pálya állapota, de szárad.
Egy jó Williams rajtban bízok, majd Mercedes + DRS + hosszú egyenes segítséggel felzárkózást legalább a Force India autói mögé.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ericsson azért még elintézte a 3 pontomat is, amit Magnussenért kaptam volna.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Qorthral
őstag
Fent vannak az eredmények.
Motion_Blur egy újabb komoly győzelemmel jelentkezett ismét be a dobogós helyekért folyó harcba! Nagy grat!Az élmezőny olyan szoros, hogy még semmi nem dőlt el, senki nem érezheti magát biztonságban, az első helyre is még 7 ember simán esélyes.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Felértem a top 10-be Éljen.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Ventur@
senior tag
Mexikói kérdéssorban - nekem - van egy nem tiszta kérdés:
Tippeld meg, hogy összesen hány kerékcsere lesz a versenyen!
Ezt most hogy kell érteni? Csapatonként mennyi lesz (pl.: 2), vagy az összes csapatot számolva (pl.: 43)?
Biztos csak nekem nem tiszta a kérdés, de segítsetek értelmezni .Tippemet már leadtam, de ha nem jól értelmeztem a kérdést, akkor még tudom módosítani .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz Motion_Blur #2729 üzenetére
Akkor jól gondoltam elsőre. Kösz a gyors választ .
-
Qorthral
őstag
Fent vannak a tippek.
-
Qorthral
őstag
válasz Motion_Blur #2732 üzenetére
Én sem vagyok elégedetlen.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Motion_Blur #2732 üzenetére
Hát ezt meg honnan szedted? Vettel-t nem gondoltam a 2. 3. helynél előrébb.
Verstappen szerintem hagyott benne bőven, főleg az utolsó szektorban. Vagy a gumit nem tudta még egyszer úgy menedzselni, mint a Q2-ben, vagy egyszerűen még nem áll készen, túl tapasztalatlan. Az tény, hogy eddig amikor volt egy kis esélye, akkor megremegett a legfontosabb pillanatban. Szerintem most benne volt a gépébe az idő erőből.
-
Motion_Blur
félisten
válasz [CS]Blade2 #2734 üzenetére
Ricsihez nézd Maxot... 2 tized benne maradt ez így van.
Én azért tettem Vettelt mert biztos voltam benne hogy más nem igazán fogja. Illetve SS gumin péntektől brutál időket mentek.
Mondjuk ehhez kell még nekem holnap egy Sainz P7-P9, és kettős Renault pontszerzés hogy kiadja.
Verstappen DNF lesz!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #2736 üzenetére
Tuti DNF mert Paa is berakta.
-
-
Motion_Blur
félisten
Sainz aranyosan elbutáskodik a 18. helyen...
Hulk out, jólvan, szépen bukom a pontokat.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Alonso az egyik legjobb volt, megtettem időmérőre, erre ki se állt a Q2-ben.
Hamilton az egyik legjobb volt, megtettem futamra, erre.
Elég jó tippem volt, erre 0+0 -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2742 üzenetére
Totál KO
-
Ventur@
senior tag
RIC-PER-REN <- Ezzel sem fogok sokat aratni . Randomnak is talán a fele ha bejött, mert a RIC+MAS kettős egy pontot sem hozott, valamint volt VSC. Ezek valamit mentenek.
Soha többet Reanult motoros autóra nem teszek. Ricciardo is el volt veszve az időmérőn, valamint a komplett Renault csapat kiesett. Csodás .
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem is vége a Hülk kiesése miatt. -10 pont, ami lazán elég lesz arra, hogy 2-en biztos bejönnek elém, sőt. Mike csomagja annyira jó, hogy még tetemesnek mondható lemaradásból kellene megint visszajönni.
A tegnapelőttiben az az egyetlen pozitívum, hogy az eredeti elgondolásom, hogy Hamilton+Weh+FI még kevesebb pont lett volna, mint a VER+Hülk+FI.
Az viszont jól látszik, hogy, ha nem próbáltuk volna meg a gyári Renault és a Redbull-t, akkor ugyanúgy lemaradtunk volna, mert a legjobb tippben valszeg a Renault motoros Redbull Verstappen-el a versenyre szerepel, ami talán a legnagyobb bukta lehetett volna,
erre majdnem az egyetlen célba érő Renault motoros autó lett, ráadásul az 1. helyen.
Ha Vettel szárnyától defektet kap, akkor is szerintem Mike vezetne, mert visszajött volna 4.-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DIGI kábel TV
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP