Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
nagyszegi
üzenetére
Ugyan ettől szenvedtem hosszú ideig. A megoldás számomra: rövid szár, a hüvelykujj pontosan a mutatóujjal egy síkban legyen, illetve fentebb fogom a nyilat mint eddig. Ezek közül mind módosítja egy picit a becsapódási szöget, nekem -10 fokról +20-30 fokra is megnőtt a szög!

-
pbujna
aktív tag
válasz
nagyszegi
üzenetére
sok dologtól függ a szög, amivel a táblába áll a nyíl.
Esetleges tippek:
próbálj rövidebb szárral. Nem túl drága egy szett, még az is lehet, hogy jobban kézre áll.
Én most váltottam közepesről közepes-rövidre. Teljesen más a nyíl útja, sőt még jobban is tudok célozni vele. Más lett a szög is. Próbálj másfajta tollakat, ami szintén nem egy vagyon.
Természetesen a technikán is lehet javítani, de előfordulhat, hogy nem nálad van a hiba. -
BBéci
legenda
válasz
nagyszegi
üzenetére
Elsősorban helytelen dobás technika okozhatja, túl későn engeded el a nyilat. De a nyíl súlyelosztása is befolyásolja a becsapódási szöget. Nálam ugyanez a helyzet, hetek óta próbálom csiszolgatni a kézmozdulatomat, alakulgat. Jövő héten veszek torpedó formájú és nehezebb nyilakat, a mostani hengeres és csk 18 grammos. Fém helyett műanyag szárra váltok, az is előrébb viszi a súlypontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest