Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
Én a dartsot ha tehetem angolul nézem, nfl meccsből pedig kb. kettőt láttam eddig.
Sajnos itt is pénz beszél... És ahogy most rákerestem Lőrinc keze van a dologban, már meg sem lepődök
Jópár éve nincs már tv előfizetésem, mostanában gondolkoztam rajta, hogy kéne, sajnos csak Upc direct, műholdas digi, vagy mindigTv jöhet szóba. Egyikben sincs benne az összes sportcsatorna. -
z123456789
addikt
Videó.
Ebben a videóban látottak alapján kérdeztem, hogy nehéz nyílhoz, nehéz szár való-e? Mert ha jól értem, akkor azt mondja. Belegondolva - ha valóban ezt mondja - logikusnak tűnik, mert ha nehéz az eleje, akkor repülés közben lehúzza az egész nyilat. Ezt hivatott valamelyest ellensúlyozni a "nehéz" szár.
Ennyit kérdeztem. Szívesen fogadom a tanácsokat, de jelen esetben én most elindultam egy másik úton, mint ami a megszokott. Tetszik, hogy nehéz, és a könnyebbel sem dobok jobban.(#4966) Cheif
Elhajlik? Ha leesik? Mármint hova? Kipattanónál? Mikor leesik a földre?
Igen, azt mindenképp veszek hozzá.
Egyébként műanyag szárral vettem, lesz alkalmam kísérletezni.
(#4967) BBéci
40 g?
De szép. 
Mondjuk a rövid szár eleve kényelmetlen nekem. Az hogy műanyag, vagy sem, innentől kezdve mindegy is, mert a nehéz nyíl sem ajánlott eleve.Valószínű rosszul értem a videót, vagy rossz videót választottam a tanácsra. Ha nagyon rossz lesz ez a 29g, úgyis cserélek.
-
BBéci
legenda
Túlzol a 90 %-kal és a 130 kilóval is.
Az biztos, hogy rossz nézni a sok hastájékon "kitérdesedett" mezt. Némelyik játékosnak akkora a hasa, mint egy 7-8 hónapos terhes nőnek. Ez a sportág és a férfi nem szégyene.
Akik kapásból eszembe jutnak: Henderson, McGeeney, Mitchell emberhegyek, Wade, Lewis, Chisnall és még sokan mások csak pocakosok. Sajnos a legnagyobb kedvencem, Taylor is.
A tohonyaság sem ritka: Gerwen, Cross, Gurney, Smith, Brown, akik ráadásul fiatalok.
Üdítő látvány Price, Payne, Hopp és még néhányan.(#4899) bosmajor
130 kilósan is lehet valakinek kiváló az állóképessége, de nem azoké, akiknek 50 a testzsír százalékuk. Mert az állóképesség megszerzése során a zsír elég. -
Ricsard001
csendes tag
A manóba, tényleg, és valamikor az ősidőkben még olvastam is róla... Ezek szerint a gyakrabban használt mezők hajlamosabbak a púposodásra? Ezt ki is próbálom, egy forgatás nem árt. Finoman fogalmazva...
Kérdés hogy a felpúposodott résszel lehet-e kezdeni valamit, vagy ez a rész már így marad örökre. És kösz srácok a tippeket!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Érdekes, ha rálépek, a különböző hosszúságú előfizetési opciók jelennek meg...
Az a baj, hogy már nem emlékszem, hogyan is regisztráltam, de ilyen csomag kiválasztásra nem emlékszem.BBéci: V. Lajos jól szokott beszélni, ha ő van, néha még én is a TV-ben nézem. Nem tudom elhinni, hogy az egész országban nincs 4 ember, akik normálisan közvetítenék a meccseket. Komolyan mondom, szórakoztatóbb lenne a VB, ha nem csak a helyszíni hangot raknák be.
-
BBéci
legenda
Pontosan ez a véleményem, bár annyira unalmas meccset nem tudok elképzelni, ami miatt elviselhetővé válna az a jóember. Sajnos a Sport TV munkatársai sincsenek a helyzet magaslatán, alig jobbak, mint ZM. Illetve van köztük egy, aki tök normálisan közvetít, sajnos ritkán ugrik be dartsra.
Egyszer V. Lajos egyedül maradt a stúdióban, hibátlan munkát végzett, azt a közvetítést élveztem. -
Amarton
tag
Én ott voltam, de két nyertes meccs után haza jöttem. Kétszázvalahányadik lettem.
Volt olyan, hogy haverok dobáltak egy táblánál és szólította őket a zsűri asztalhoz. Megkérdezték tőlük, hogy mi a helyzet a meccsel, ami már több, mint 2 órája tart, miért nincs még vége. Mondta, hogy azért, mert nem szólították táblához. Ekkor Medi elkezdte mondani, hogy olyan nincs és süket mind a kettő. Jelzem mindkét fél több emberrel volt és senki nem hallotta a beszólítást. Szóval ilyen szervezési hiba miatt sokat állt a meccs, mert csak kevés táblán folyt a küzdelem.
A nyertesről Szász Bencéről annyit tudok mondani, hogy egy szerény és tehetséges srác. Volt alkalmam egyszer dobálni vele. Mivel ő más sportágban sportol, és a saját klubbja nem tagja a darts szövetségnek, ezért nem tud profiként indulni, mert nem tud és nem is akar darts klubba igazolni. Így marad neki a szabadkártya.
Mivel itt nem volt megtiltva, ezért elindult. Rajta kívül is voltak ügyes versenyzők. Vigasz ágból érkező srác el is verte 2:0-ra a döntőben, így ő is lekerült vigasz ágra, ahol azonban nyert.
Bennem már tavaly is megfogalmazódott, hogy az elejében annyira ügyes emberek vannak, hogy legalább napi 5-10db 180-at kellene dobni, hogy a versenyen azt a szintet lehessen hozni, amit ők tudnak.
Szóval a magam részéről akkor fogok menni, ha 60-70-es átlagot stabilan dobom, otthon sok-sok 180-al karöltve. -
Cheif
tag
Itthon ugye szinte nincs profinak mondható játékos, mert az a profi, aki kizárólag ezt csinálja, ebből él meg.
Amatőr játékosnak az számít, aki nem igazolt játékos. Létezik az úgynevezett szabad kártya, amivel MDL versenyeken részt lehet venni nem igazolt játékosként. Szász Bence is így vesz részt, ezeken a liga versenyeken, de rajta kívül még nagyon sokan vannak. Ha jól tudom ő atletizál, talán 10 próbázik. Nekem valami olyan emlékem van, valahol olvastam, hogy amíg azt csinálja, addig nem akar igazolt darts játékos lenni. -
GIhe
tag
Félreérted .
Tényleg kéne egy működő adás-vételi DARTS TOPIC !!!!!
Sokunknak van felesleges elfekvő " holmija " ,
amit kezdők vagy profibbak tudnának hasznosítani !!!!!
Sokak kísérleteztek milyen Darts áll a kezére ( toll nagysága , szár hosszú-rövid stb. )
egy idő után felhalmozódnak a készletek .....
...ezt még sok ember tudná használni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, azt mindenképp veszek hozzá.
De szép. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)