Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4351) szbalazs96 válasza BBéci (#4350) üzenetére


szbalazs96
újonc

Köszönöm a választ!
Bár mérni nem szoktam, nálam aránylag magas kell, hogy legyen a páratartalom, van a szobában egy nagy akvárium, sok-sok liter víz elpárolog belőle, s igazából soha nem is éreztem tünetét alacsony értéknek.
Ezek után lehet, hogy kíváncsiságból állandósítok egy mérőt.
Ez egy szerencsés helyzet, hogy pont az a jó a táblának, ami számunkra is egészséges.
Egyébként Attilának is bizonyára igaza van, egy denveri klub vezetőjétől van fent videó Youtube-on a tábla nedvesítéséről, sokan- jogosan- támadták is hozzászólásban, de volt, aki megemlítette, hogy az extrém tengerszint feletti magasság okán esetében indokolt lehet az eljárás.

Wright-nak muszáj lesz lassacskán idén is produkálnia valamit, a Premier Ligában Suljovic, s Gurney van közvetlenül előtte, utóbbi összekapta magát, jól látszik, előbbi pedig- habár jelenleg rossz szériában van- képes stabilan 100-as átlag körül dobni.
Kedvelem Snakebite-ot, egy üde színfolt, igazi "jelenség". Közhelyes megállapítás, de neki elsősorban saját magát kéne legyőznie, s mentális kiegyensúlyozottsággal egyenletesen nyújtani azt, amire képes, mert nála benne van a pakliban, hogy csütörtökön megint jön egy 85-ös teljesítmény, rá pár napra pedig egy brutális átlag.
Nyilván minden játékosnál vannak kilengések, de azért nem mindegy, mekkora az amplitúdó, egy 95-ös "szenvedés" Gerwen-nél, vagy egy 80 Wright-tól a Premier Ligában...

(#4352) BBéci válasza szbalazs96 (#4351) üzenetére


BBéci
titán

Wright állítólag több hónapja vállfájástól szenved,.
Vezetett 5:1-re, 7:5-re, volt meccsnyila, mégsem nyert. A fene enné meg! :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4353) szbalazs96 válasza BBéci (#4352) üzenetére


szbalazs96
újonc

Igen, sajnos a nagy előnyről való bukás is pontosan mutatja, hogy nála nem a képességekkel van a "gond", hanem fejben nem elég erős (persze a szűk világelithez viszonyítva, nyilván odáig is el kellett jutni).
A tavalyi Premier Liga döntőnél ezt semmi nem igazolja jobban, illetve az, hogy hosszú évek óta ott van a legnagyobbak között, mégis mindössze egyetlen major tornát tudott elhódítani.
A legmagabiztosabb kinézet messze nem a legnagyobb önbizalmat rejti esetében.
Ettől függetlenül hangsúlyozom, egy nagy kedvenc számomra is, állítom, hogyha stressz nélkül, otthon le kéne dobnia 100 darab 501-et, Gerwen-nek hasonlóképp, nem produkálna jelentősen magasabb átlagot az utóbbi.

Ez a vállfájás viszont kicsit olyan téma számomra, hogyha végigkérdeznénk a mezőnyt, mindenkinek lenne valami baja. Lábfájás, derékproblémák, cukorbetegség, kézproblémák... A jó egészség, "strapabíró test" (részben) ugyanolyan született adottság, mint az örökölt mozgáskultúra, finommechanikai precizitás, ami szintén nem érdem (ellenben a belefektetett munkával), hanem áldás, így nálam a sérülékenység sosem mentség egy játékos karrierjének megítélésénél. Persze, az más téma, ha valamilyen baleset, vagy hasonló történik. Hülyén hangzik, s megosztó vélemény, de biztosan érti mindenki, hogy mire is gondolok.

(#4354) szbalazs96 válasza szbalazs96 (#4353) üzenetére


szbalazs96
újonc

Nodor nyilakról kinek mi a véleménye?
Meglepve konstatáltam, hogy 6000 forint alatt 90%-os, 23g-os volfrám testeket árulnak (bármiféle kedvezmény nélkül, kiskereskedelemben), a külsővel sincs gond, rendeltem is kíváncsiságból 2 típust az imént. (Vampires és Mega Grip)
Azt észrevettem, hogy csomagolás, doboz gyakorlatilag nincs, marketingköltségük sem nagyon lehet (túlzottan sokat nem hallok róluk), illetve szár, toll, s egyéb nyalánkságok sem járnak a készlethez, konkrétan- ha minden igaz- egy papírzacskóban érkezik majd.
Semmi gond nincs ezzel, sőt, szimpatikus ez puritán üzleti modell, már csak az a kérdés, hogy minőség tekintetében meglepetést okoz-e.

(#4355) Cheif válasza szbalazs96 (#4354) üzenetére


Cheif
tag

Minőséggel sincs baj.
Ha megnézed a magyar vonatkozású Cinege Darts nyilakat azok is ezekből válogattak, mert van pár gyártó és tőlük veszi a nodor/desiga és most már a Cinege is, csak ők raktak mellé körítést, viszon nincs súlyválaszték.
[link]
[link]

Prof Pete 23g, ugyan ez designából elérhető 21-26ig

(#4356) szbalazs96 válasza Cheif (#4355) üzenetére


szbalazs96
újonc

Köszönöm szépen! Holnap- ha minden igaz- meg is érkezik a csomag, nagyon kíváncsian várom.

Más, fel vagyok pörögve, nem bírom megállni, hogy ne osszam meg veletek, ledobtam az imént két leget, 501 DO természetesen, az első egy hatkörös volt, 17. nyíllal befejezve, a második szintúgy hatkörös, 18. nyílra, kiszállót mind a kétszer elsőre eltalálva, ez 85-ös átlag!
Természetesen ez az eredmény a játékomat tekintve nem reprezentatív, megesik, hogy csak a duplára elmegy a végén majdnem 5 környi dobás, de most- bizonyára Ti is éreztetek már ilyet- teljesen átszellemültem, szinte nem tudtam hibázni. Bizonyára gyakran dobtok hasonlókat, de nálam ez nagyon nagy szó, már csak azért is, mert ha most nekiállnék egy újabb körnek, sanszos, hogy az 50-es átlag sem lenne meg... :D

Egyébként kint van az új podcast, aki kíváncsi, hallgasson bele, kis személyes hangvételű felvezetés (két verseny kitárgyalása, amiken részt vettünk) után European Tour, majd a megszokott PL van terítéken.

(#4358) Cheif válasza szbalazs96 (#4356) üzenetére


Cheif
tag

Gratulálok!

Nagyon fontos a kiszálló, ha az jön 1-2 nyílra akkor sok baj nincs.
MDL fordulókon csoportban 2 nyert legig mennek a meccsek és 2 legben szinte bárkit el lehet kapni. Igaz eddig csak egyetlen egy fordulón voltam, de pont jó napot fogtam ki.

Én az elmúlt kb. 10 hónapban fejlődtem szerintem elég nagyot. Most már azt mondom, hogy 60 alatti átlagom nem nagyon van, ha jó napom van akkor 70 fölé is megy. WDA-n játszottam idén olyan meccset ahol 7 legben dobtam 80 feletti átlagot, persze ez olyan ritka, mint a távirányítós nyíl :D

Itthon lényegesen jobban megy, de már kezdek kevésbé stresszelni veresenyeken.

(#4359) szbalazs96


szbalazs96
újonc

Én is gratulálok nektek!
A 80-as átlag ilyen hosszú meccsen egészen elképesztő, még világbajnokságon is megesik hasonló, első körben nem is egy, még olyan is előfordul, hogy 7-es számmal kezdődik az átlag...

Sajnos ma egy teljesen másik oldalamat hoztam, az egyik barátomnál játszottunk hárman, éjszakába nyúlóan, annyira katasztrofális voltam, hogy néha úgy éreztem, mintha teljesen elfelejtettem volna játszani.
Nem is tudom megfelelően körülírni, milyen szerencsétlenül éreztem magam.
Néha azt sem "tudtam", hogy kell elengedni a nyilat, milyen technikával, egyszerűen szétestem.

Érdekes egyébként, mert- még ha nem is ennyire- ott mindig gyengén megy a játék, pedig ugyanolyan versenytábla, s ugyanúgy szabványos minden beállítás, mint nálam.
Vajon darts-ban is ennyire számít a "hazai pálya"?

(#4360) BBéci válasza szbalazs96 (#4359) üzenetére


BBéci
titán

Számít a hazai pálya, de itthon is képes vagyok szétesni és összevissza dobálni. A klubban az a ritka, amikor jól megy.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4361) b4zsi- válasza szbalazs96 (#4359) üzenetére


b4zsi-
őstag

Nekem már az sokat számított az amatőr versenyen, hogy a tábla önmagában volt a falvédő nélkül. Furcsa volt úgy dobálni.

(#4362) Cheif válasza szbalazs96 (#4359) üzenetére


Cheif
tag

Nagyon számít. Még WDA-n is sokkal jobb vagyok, pedig ugye ott is igazi ellenfél van, mint élőben máshol.
Meccsen teljesen más a ritmus, mint itthon ha dobálok, és sokkal nagyobb koncentráció kell. Ezt kellene fejleszteni, mert vannak jó legjeim, néha meccseim is, de egy egész meccset végig koncetrálni már igen nehéz, pláne egy egész napos versenyt...

(#4363) f(x)=exp(x)


f(x)=exp(x)
őstag

Ez a Josh Payne gyerek jól kilökte magát... :Y

(#4364) szbalazs96


szbalazs96
újonc

Hála az égnek, minden kiábrándító játékot 1-2 napra rá követ olyan, amelyik visszahozza a kedvem, 501-ről indulva tegnap (ma hajnalban) eljutottam 5 tökéletes nyílig, s ezt leszámítva is elég stabilan ment a dobás hosszú időn keresztül. Az sokat elárul eme eredmény súlyáról, hogy még bőven abban a fázisban van a játékom, mikor minden 180 fotót ér... :)

(Sajnos egyébként utána """csak""" nyolckörös lett belőle.)

Más kérdés, ha úgy adódna, nektek lenne kedvetek egy kis fórumos, beszélgetős versenyre, Premier Liga nézésre? Feltételezem, többségében Pesten éltek, Magyarországon nincs távolság, illetve dolgom is elég gyakran van ott, úgyhogy örömmel lemennék, ha felmerülne egy ilyen.

(#4365) bosmajor válasza szbalazs96 (#4364) üzenetére


bosmajor
tag

"Lemennék Pestre" ez tetszik, +1 :)

(#4366) zsolti72837 válasza bosmajor (#4365) üzenetére


zsolti72837
őstag

Inkább fel. ;]

ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837

(#4368) BBéci válasza #05304832 (#4367) üzenetére


BBéci
titán

Vagy valamelyik magas hegyen.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4369) szbalazs96


szbalazs96
újonc

Isten látja lelkem, semmilyen pejoratív szándék nem volt a mondat mögött, egyszerűen ez "állt a kezemre", az egyetlen, ami valóban érdekel (de sajnos nem érkezett rá visszajelzés), hogy lenne-e kedv és igény a felvázolt programra. Ha nem is olyan nagyon sokat, de azért gyakran beszélgetünk, vitatkozunk itt, s adunk egymásnak ötleteket, tanácsokat, bizonyára kellemes délutánt tölthetnénk el közös passziónknak hódolva, amit egyben versenynek, megmérettetésnek is tekinthetnénk.
Mivel úgy vettem észre, hogy a fővárosiak java kevésbé mobilis, lévén, minden adott számukra helyben, Pest pedig senkinek nincs igazán messze határainkon belül, logikusnak tűnt a gondolat, hogy amennyiben tető alá hoznánk a tervet, azt az ország szívében tegyük.

(Egyébként majdnem talált, az Alpok lábánál élek, s- ha már itt tartunk- megmondom őszintén, a földrajzi magasságot nem érezném indoknak a kifejezéshez, ellenben az átlagos életszínvonalbeli különbséget, az általános tisztaságot, közhangulatot, de akár személyes preferenciáimat tekintve is, nyugodt szívvel írom azt, hogy lemegyek Pestre... :)
Mondom ezt kizárólag azért, mert általában a fővárosiak részéről találkozom lekezeléssel.

(#4370) Cheif válasza szbalazs96 (#4369) üzenetére


Cheif
tag

Nekem sajnos az ilyen program a munka miatt nem igazán megvalósítható.

Én a Duna mentén nőttem fel, felénk a folyásirány szerint beszélnek, amerre folyik arra lemegyek, a másik irányba felmegyek :D

(#4371) szbalazs96


szbalazs96
újonc

Csalódottan konstatáltam, hogy mindössze nekem (?) lett volna kedvem a vázolt programhoz.
Sebaj, mindegy, estére elsőosztályú szórakozást kívánok mindenkinek!
Én mindig 30-40 percnyi csúszással indítom a közvetítést, a reklámokat átugrálva így pont utolérem az élő adást a legvégére. :D

Egyébként lejátszottam az első összecsapásaim WDA-n, az összes fenntartásom, amivel előzetesen kezeltem a dolgot, szertefoszlott.
Néhány szót írok a tapasztalataimról, bizonyára van olyan érdeklődő, aki laikusként olvassa majd a sorokat- mint anno tettem én is-, de talán kedvet kap.
Minden ellenfelem becsületesen és korrektül játszott, az etikett kívánta "kötelező körökön" (köszönés, gratulációk, stb.) felül pedig tényleg kizárólag a játékra kell csak koncentrálni, akik esetleg nemigen beszélnek angolul, azoknak sem kell aggódni, csak a számokat kell (illik) bemondani.
Szoftvert sem muszáj telepíteni, egy webkamera a táblára célozva, azt' mehet is!
A bajnokságok, versenyek, rangsorolók szisztémájának még nemigazán jártam utána, ezügyben örömmel fogadnék némi felvilágosítást!
Egyszerűen csak kihívogattam játékosokat a lobby-ból, mindenkinek látni az átlagát, így a tudásunknak megfelelő ellenfeleket lehet választani.
Sajnos így is belefutottam háromszor a késbe, negyedszerre viszont megérkezett a siker, egy szép bullos kiszállóval zártam le a meccset.
Az élményt egy "rendes" játszma, s egy gép elleni csata közé helyezném, inkább előbbi felé tendálva, tehát maximálisan ajánlom!

(#4372) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

RIP

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#4373) BBéci válasza LendvaiFeri1 (#4372) üzenetére


BBéci
titán

Mélységesen le vagyok sújtva! Amikor 1991-ben megismerkedtem a darts-szal, Ő volt a legnagyobb, a király, a példakép. Első táblámon a Bristow név olvasható és most különösen örülök annak, hogy megőriztem.
Nyugodjék békében.
Így magyarul.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4374) bosmajor


bosmajor
tag

(#4375) Cheif


Cheif
tag

Ma is volt Players Championship, volt 1-2 hiányzó, de azért így is meglepetés.
MICKEY MANSELL..‬

‪6-0 Kim Huybrechts ‬
6-0 Gary Eastwood ‬
6-1 Alan Norris ‬
6-0 Robert Thornton ‬
6-3 Gerwyn Price ‬
6-3 Josh Payne ‬
6-4 Adrian Lewis ‬
First PDC title ‬

Csak a Lewis elleni meccset láttam végig, egy kicsit a Payne elleniből, de jól játszott, pláne a kiszállókat dobta nagyon jól. Volt 1-2 szektrohibája, de belefért. Vannak feltörekvő új arcok, ha lenne szponzor, én biztos vagyok benne, hogy 1-2 magyar is meg tudná magát mutatni hasonlóan.

(#4376) Cheif


Cheif
tag

Czipó Vivien Döntőt játszik a German Darts Masteren !!!!!!!

17:00 körül kezdődik a közvetítés : https://www.facebook.com/fotosddv/

(#4377) BBéci válasza Cheif (#4376) üzenetére


BBéci
titán

Biztosan ez a neve a versenynek? Ha igen, akkor hozzá kell tenni, hogy a Német Darts Szövetség rendezte. Tehát nem PDC és nem BDO.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4378) Cheif válasza BBéci (#4377) üzenetére


Cheif
tag

Április 15. (Vasárnap): Bull's Darts Masters (WDF / BDO / DDV)

- Női egyéni (WDF "1" / BDO "B" / Finder Darts Masters )

Sajnos elidegeskedte Vivi :(

Ez ugyan olyan, mint a Hungarian Open másnapján volt itthon is Hungarian Masters.

[ Szerkesztve ]

(#4379) Cheif


Cheif
tag

És tegnap Ihász Vera 3. lett a German Openen, ahol szinten De Graaf nyert. Deta Hedmantól kapott ki az elődöntőben Vera 4-3ra, de legyőzte a 10x-es világbajnok Trina Gullivert is, 4-0ra, és volt egy lege ahol 180,180al kezdett, de a 7. "csak" sima lett :D

(#4380) hipsteR


hipsteR
csendes tag

Sziasztok!

Ha valakinek van egy eladó 24 g Red Dragon Mamba 2-je, ne tartogassa hanem adja el nekem! :)
(Gyors keresés után nem találtam "hirdetésre" vonatkozó szabályt a fórumon, ha nagyon off ne haragudjatok)

(#4381) Cheif


Cheif
tag

Ma játszik Alexits Tamás a grazi European Tour-on.
kb. 15:30kor kezd, Jamie Cullen ellen.

(#4382) Cheif válasza Cheif (#4381) üzenetére


Cheif
tag

Jason Cullen
máj miszték :)

(#4383) hipsteR válasza Cheif (#4382) üzenetére


hipsteR
csendes tag

Szegénynek nem jött össze pedig szvsz jól dobott, de Cullen rádobott vagy 4 180-at, elkapta a fonalat.. na majd a csapat vb-n! :)

(#4384) Cheif válasza hipsteR (#4383) üzenetére


Cheif
tag

Nem láttam még játszani, szóval, lehet, hogy amúgy is ilyen a stílusa, de szerintem kicsit kapkodott. Biztos nagyon izgult, a selejtezőn amiről kijutott sokkal jobban játszott a leírtak/elmondottak alapján. A lényeg, hogy ott volt, tapasztalatot szerzett, ebből kéne még több. Nem csak neki több magyar játékosnak, mert vannak jó játékosok itthon.

(#4385) bosmajor


bosmajor
tag

Szabályismerőkhöz egy elméleti kérdés:
Tegyük fel, hogy 160-on állok, az ellenfél még nincs kiszállón. Dobok 2 T20-at, de a harmadik nyíl eldobásakor észreveszem, hogy az egyik nyilat kezdi kiköpni a tábla. Mivel nem vagyok egy Ricky Evans, de még Michael Smith sem, tudom, hogy esélyem sincs arra, hogy ha most még célzok és dobok, mindhárom nyíl érvényes legyen. Ezért odaszaladok a táblához és kiveszem a még mindig benne lévő két nyilat. Érvényes a 120 pont?
(A bíró ugyebár nem mondta be, mivel nem gondolt arra, hogy a 3. nyilat nem dobom el.)

[ Szerkesztve ]

(#4386) BBéci válasza bosmajor (#4385) üzenetére


BBéci
titán

Jobban jársz, ha eldobod a harmadik nyilat és akkor kezdesz szaladni.
De még mindig az a véleményem, hogy nem nyúlhatsz addig a táblában lévő nyilakhoz, ameddig a játékvezető nem mondta be a találatok értékét.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4387) Cheif válasza bosmajor (#4385) üzenetére


Cheif
tag

Ha jól tudom el kell dobni mindhárom nyilat.

(#4388) Cheif válasza Cheif (#4387) üzenetére


Cheif
tag

nem jól tudtam
"Ha a dobóvonalat a játékos átlépi, mielőtt a három dartot eldobta volna, a dobás sorozat
befejezettnek kell tekinteni."
illetve "Ha a játékos dobás közben megérinti a már táblában lévő dart-ot a dobás befejezettnek
minősül."

Ez alapján, ha nem dobod el a 3. nyiladat, de odaérsz mielőtt kiesne az szerintem 120 pont, főleg ha belenyomod mielőtt kiesne :D

"A dartokat kiveheti a táblából a játékos, de csak az után, hogy a találatot a bemondó
bemondta, a beíró beírta."

[ Szerkesztve ]

(#4389) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

Gerwen nagyon megy... :Y

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#4390) BBéci válasza LendvaiFeri1 (#4389) üzenetére


BBéci
titán

Érvényesült a papírforma. :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4391) Cheif


Cheif
tag

Megvolt a world cup of darts sorsolása, a magyarok június 1-én játszanak dél-afrikával(Devon Petersen, Liam O'Brien)

(#4392) BBéci válasza Cheif (#4391) üzenetére


BBéci
titán

Nem éppen könnyen legyőzhető ellenfelek. Tegnap többször elmondták a közvetítés alatt. Kivételesen tévén néztem, szokás szerint borzalmas volt a duma.
Egy példa: reméljük ilyen meccsek lesznek az egész mérkőzésen!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4393) f(x)=exp(x) válasza BBéci (#4392) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

,,Egy példa: reméljük ilyen meccsek lesznek az egész mérkőzésen!"

Akkor jó, hogy az angol nyelvű stream mellett maradtam. :)

[ Szerkesztve ]

(#4394) f(x)=exp(x)


f(x)=exp(x)
őstag

Szerintetek az továbbjutunk?

(#4395) Cheif válasza f(x)=exp(x) (#4394) üzenetére


Cheif
tag

O'Brienről kb. semmit nem tudunk így nehéz megjósolni. Ha jól játszik Nándi és Tomi akkor van esély, de ehhez le kell győzni a színpadot. Én inkább amúgy azt mondom, hogy 5-3 lesz oda.

(#4396) BBéci válasza Cheif (#4395) üzenetére


BBéci
titán

Lottóznod kellene.
Szerencsére nem néztem, 70 alatti átlagot bármimor láthatok nálunk a klubban. :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4397) Amarton válasza BBéci (#4396) üzenetére


Amarton
tag

Nagyon érdekes dolog ez.
Rengeteg szektorhiba volt tegnap.
Amikor Nándi nálam volt és dobált egy kicsit, akkor kB. 10 perc bemelegítés után azt dobott, amit akart.
Mondtam neki, hogy a kamera előtt dobni kellene 3 bullt, 180-at, stb.
Azt mondta, hogy bármikor.
Játszottunk ezután ellene, csak 100 feletti kiszállót dobott ellenük minden legben. Volt, hogy direkt 132-re kerekített, hogy aztán elsőre megdobja.
Szóval a kezében benne van, a terhet és a hátteret most nem ismerjük, ami ennyire blokkolta a játékát.

http://kodolas.skoda-muszerfal.hu

(#4398) BBéci válasza Amarton (#4397) üzenetére


BBéci
titán

Ismerem az ilyet, nekem elég annyi a durva hibázásokhoz, hogy elkezdek számolni. Akár 170-ezek, akár a 20-as szektoron elérendő 400 pont a tét. Mindezt itthon, egyedül, minden zavaró körülmény nélkül.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4399) Cheif


Cheif
tag

Szegény Schindler, milyen jól játszott pedig.

(#4400) bosmajor válasza Cheif (#4399) üzenetére


bosmajor
tag

Véleményem szerint a németek mindkét top játékosukat elrontják. Míg Hoppot túlértékelik, ezzel csak az arcát növelik, addig Schindlert pedig alulértékelik, ezzel rombolják az önbizalmát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.