Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Hol lehet kapni az új Darts újságot?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Amarton
tag
válasz Mela Kehes #3804 üzenetére
Nagyobb újságárósoknál.
Sajnos vidéken kisebb városban bent voltam az összes újságosnál. Egyik helyen sem volt.
Kollégám hozta egy nagyobb vidéki városból.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
Én még nem is hallottam erről a darts magazinról, pedig jó pár éve figyelem a közvetítéseket, meg játszok is nagyritkán. ☺️ mióta van ilyen újság?IDDQD IDKFA
-
Cheif
tag
Állítólag nagyobb tescoban is, nekem inmedioban sikerült beszerezni.
Ez a 2. , elvileg éves, de a tavalyi kimaradt. -
bosmajor
tag
Sztem ilyen sem volt még: a PL keretből már négyen kiestek az első körben!
-
BBéci
legenda
válasz bosmajor #3815 üzenetére
Tudtommal a ranglista (order of merit) első négy helyezettje mehet automatikusan, plusz a szabadkártyások, tehát még bármi lehetséges.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mill3r
tag
Ez mi?
Ilyeneket én is szoktam... 3kör D1-reIDDQD IDKFA
-
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki indul a január hatodikai versenyen?
-
bosmajor
tag
-
Cheif
tag
válasz f(x)=exp(x) #3820 üzenetére
Nekem tervben van, remélem, hogy ott tudok lenni.
-
Pistikeeee
újonc
Üdv! James Wilson bevonuló zenéjét tudja valaki? Köszi.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Mela Kehes #3825 üzenetére
A meccsen nem tűnt fel a magyar kommentátoroknak, tegnap V. Lajos elmondta a véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz f(x)=exp(x) #3828 üzenetére
Igen, utána már azt én is hallottam. Így már két okból is jó lenne, ha Taylor papa nyerne.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Amarton
tag
-
Cheif
tag
válasz LendvaiFeri1 #3832 üzenetére
Én nem vennék a helyedben kerek drótos táblát.
A nyilak között meg kb. csak a csomagolás ami más. -
g.v
újonc
[Tapasztalatok soft táblával]
Sziasztok!
Korábban valaki tanácsára hallgatva vettem egy ilyet (nem bántam meg, profinak tűnik):
http://jateksport.hu/webaruhaz/termekek/bulls-elektromos-darts-tabla/bulls-flash-elektromos-dart-tabla
(magasság és távolság szabványos)A kocsmai dartsgépekhez képest, sokkal többször esik ki belőle a nyíl. Míg a kocsmában közel nulla, itthon kb 40%-ban a földön végzi a dart. Ez elég idegsítő tud lenni, eléggé illúzióromboló
Úgy gondolom, ez a tábla már az a kategória, hogy a tábla hibáját kizárhatom.
A nyilak amik hozzá voltak 10 g, ránézésre nagyon gagyik.
Hasonló márkájú új nyilak megoldanák a problémát?
Inkább nagyobb (16, 24), grammos nyilakat vegyek? Nyíl súlya számít valamit?
A dobó technikám rossz? (a kocsmainál pedig nem számít ? )
A tábla teljesen fixen van egy fa ajtón. Lehet ha nem lenne fix nem pattanna ki?
A nyilak hegyei számítanak valamit?Minden tapasztalat, tanács, vélemény érdekel a soft gépekkel és nyilakkal kapcsolatban!
Köszönöm a segítséget!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szia!
Az én tapasztalatom alapján leírtam sorrendben, hogy miket kell megnézned a probláma abszolválásához:
1. hegycsere: vannak hosszú hegyek, amik nem pattannak ki olyan gyakran, mint a rövid, kicsit vaskosabbak. Neten érdemes utána nézni.
2. testcsere: ezt nem a probléma miatt, hanem amiatt ajánlom, mert 10g-mal szerintem csak bohóckodik az ember. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez az ideális súly.
3. toll/szár kombinációk kipróbálása: rengeteget számít, hogy milyen szögben áll bele a táblába a nyíl. Ezek cserélgetésével ki kell tapasztalnod, hogy melyik a jó neked (ajánlom menj el olyan boltba, ahol lehet dobálni a nyíllal, ők tudnak neked segíteni, sőt ha elmondod a problémád, segítenek erre (is) figyelve.A tábla legyen fix mindenképp, bár ajtóra szerelni nem éppen a legideálisabb megoldás, még ha nem is steelről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
Valószínűleg én ajánlottam. Nekem is a hegycsere jutott eszembe először, esetleg érdemes lehet megérdeklődni a boltban, hogy milyet ajánlanak. Valamint a testcsere is, a 10g az tényleg csak ilyen adunk hozzá valamit nyíl... Softnál amúgy 18g +10%, az itthoni verseny limit ami súlyra vonatkozik, softnál a gyártó az összeszerelt súlyt adja meg, szóval benne van a toll és a szár is. A tábla védelme érdekében nem is szabad ennél nagyobb súlyú nyíllal dobni, én 16-18g-ot ajánlanám.
-
BBéci
legenda
válasz LendvaiFeri1 #3834 üzenetére
Nem értem a kérdésedet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
Talán volt már közületek valaki a Target amatőr kupán és van némi tapasztalata.
Nagyjából átolvastam a játékszabályzatot és azon túl lenne néhány kérdésem, amire talán tudtok válaszolni.
Milyen rendszerben megy a játék, egy vereség után vígaszágra kerül a játékos és ha ott is kikap, akkor vége?
Illetve, a szabályzat alapján beszólítással hívnak táblához... van abban rendszer, hogy milyen gyakorisággal játszik ugyanaz a játékos? Tehát, előfordulhat, hogy 30 percen belül 2x játszik...és az is, hogy 2 órán belül nem kerül játékra?
Nagyon sok az 1000 körüli létszám, és a YT videók alapján elég kaotikus ott a helyzetIDDQD IDKFA
-
Mill3r
tag
válasz LendvaiFeri1 #3840 üzenetére
Nagységrendekkel gyakrabban visszapattannak a nyilak.
Én is olyat táblát használok amin kerek szelvényű drótok vannak, tapasztalatból mondom.
Egyrészt bosszantó egy ilyen miatt bukni a 180at
Másrészt a lepattanó nyilak tönkreteszik a parkettát, meg mindent amibe beleállnakIDDQD IDKFA
-
g.v
újonc
válasz f(x)=exp(x) #3836 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
A válaszokból elég egyértelmű, hogy a nyíllal van probléma. Tehát a legjobb megoldásnak azt látom, ha veszek 3 db sajátmárkás (bull's) 16 grammos nyilat, és veszek rá több féle fejet, és próbálkozok, melyik a legjobb.
A dobás technikát ennyire ki lehet zárni mint a probléma forrását? Többen szoktunk rá dobálni, nem csak nekem van ilyen problémám.
Egyébként alapból ezen a képen látható "tipikus" kezdő nyilakat adtak hozzá, azzal próbálkozok.
https://www.decathlon.co.uk/media/838/8382172/big_d5fe5fd4-c137-4d46-ac4a-e0e5f7128f79.jpg -
Cheif
tag
válasz LendvaiFeri1 #3843 üzenetére
Nem csak a nyilat vagy a padlót kell figyelembe venni, a játék élvezetét rontja a kipattanó nyíl, én legutóbb amikor kerekdrótosra dobtam, akkor 2 kör után inkább abba hagytam, mert 6 nyílból 3 kipattant.
-
BBéci
legenda
válasz LendvaiFeri1 #3843 üzenetére
Semmi szín alatt ne vegyél kerek drótos táblát, mert több lesz a bosszankodás, mint az élvezet! Nagyon sok lenne a kipattanó nyíl, ami a hegyet is rongálja. Ha vigyázol a táblára - nem téped ki összemarkolva a nyilakat, lecsiszolod a kicsorbult hegyeket, kellő nedvességtartalmú helyen tárolod - akkor heti párszori használat mellett, akár 6-8 éven át hűségesen fog szolgálni. A 6-7000 forint különbözet ennyi időre elosztva nem lehet tétel.
-
BBéci
legenda
Általában a táblagyártók megadják, milyen típusú hegyekkel szabad dobálni rájuk. Bulls táblához csakis Bulls hegyet használnék, van választékuk bőven.[link]
Elméletileg a hozzá mellékelt hegyekkel is benne kellene maradniuk a nyilaknak. A kipattanások okait már leírták a többiek, közülük a 10 grammos tömeget tartom leginkább problémásnak.[ Szerkesztve ]
-
Mill3r
tag
Köszi a válaszokat.
A táblához hívás az csak hangosbemondón keresztül történik, vagy van valami vizuális megoldás? (kivetítő..stb)
Igazából az érdekelne, hogy minden mindig figyelni, hallgatni kell a beszólításokat vagy fel lehet készülni, hogy kb 1 óra múlva jövök mondjuk én?IDDQD IDKFA
-
Amarton
tag
Van kivetítő.
Mi már azelőtt a táblához megyünk, mielőtt szólítanának. Így van egy kis idő gyakorolni, amíg a másik játékos oda nem ér.
(Az elején esélytelen a bemelegítés, mert 10-en állnak sorban egy táblánál. Így ennek nem is sok értelmét látom)[ Szerkesztve ]
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni elektromos darts táblát, tehát szeretnék olyan táblát ami számol is és mutatja az aktuális állást, ezért kellene elektromos.
Mit ajánlotok venni? Nem akarok nagyon gagyit, ha már veszek...
Köszi szépen!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest