Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
szab.tam
üzenetére
Szerintem Török Laci, aki az Eurosport szakkommentátora, bőven több hasznos információval szolgál a közvetítések alatt, mint a sporttévések. Itt a hangsúly a hasznoson van, mert a felesleges lamentálástól kiakadok. Példát kellene venni a Sky kommentátorairól. Ne kiáltson fel, nem az a dolga!
-
BBéci
legenda
válasz
szab.tam
üzenetére
Abban a két topikban még nem jártam, pedig legalább 35 éve rendszeresen nézem és követem az F1-et, mondhatni rajongója vagyok. Almás cuccom nincs és nem is lesz.
Viszont a darts játékosok jellemző testalkata engem is zavar. Leginkább a sportág kívülállók általi megítélése miatt. Elhízottaknak nevezik őket - nem alaptalanul - és megkérdőjelezik, sport-e a darts. Ez felbukkan a Sport TV Facebook oldalára írt hozzászólásokban is.
"pont ezért tudunk velük azonosulni, mert ilyenek"
Ha valaki azért tud azonosulni valamelyik játékossal, mert az pocakos és kevéssé vonzó (nem merem leírni a csúnyát), az bizony ... Kitöröltem, nehogy valaki megsértődjön.Tegnap feleségem megállapította: Wade egészen jóképű szakállal, már csak 15 kiló súlyfelesleget kellene leadnia.
Gerwen volt már ducibb, mint most.
Beaton, van den Bergh, Caven, Hopp, J. Lewis, Painter, Pipe, Pryce, Rodriguez (hirtelen ők jutottak eszembe) normál testalkatúak.Ezek lényegtelen részletek, az a fontos, hogy remekül szórakozunk, amikor nézzük a meccseket, függetlenül attól, hogy a játékosok szépek vagy csúnyák, soványak vagy kövérek. De a tényeket tagadni, kimondásukat sértésnek tekinteni helytelen magatartás.
-
BBéci
legenda
válasz
szab.tam
üzenetére
Arra kell dobni, ami az aktuális pontérték, ha 10, akkor D5-re. Olyat még sosem láttam, hogy valaki attól félt volna. 38 és 34 esetén előfordul a párossal oszthatóra kerekítés, vagy 26-nál, amire volt ma példa. De az is csak azért, mert az előző körben elhibázta.
Ha valaki fosik bármelyik dupla szektortól, menjen sakkozni.
Nem tragédia, ha Barney nem tudja megismételni a mai teljesítményét, bár teljes szívemből drukkolok Neki. Az a fő, hogy kiejtette Ogrét!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Autós topik
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest